نکات کلیدی تغذیه در زمان ابتلا به کرونا

به گزارش مجله بابلسر، در شرایط شیوع بحرانی کرونا در کشور و افزایش احتمال ابتلا، در صورت ابتلا نکات تغذیه ای را جدی گرفته و به آن ها عمل کنید.

نکات کلیدی تغذیه در زمان ابتلا به کرونا

از وبسایت سازمان بهداشت جهانی دیدن نمایید.

به گزارش خبرنگاران و بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، 20 نکته تغذیه ای مهم در زمان ابتلا به کرونا به توضیح زیر است:

- مصرف آب را از قلم نیاندازید و حتما روزی 6 لیوان آب را مصرف کنید.

- مصرف غذاهای سرخ شده مثل انواع کوکو، کتلت، خورشت ها، کباب کوبیده و ... ممنوع است.

- فقط غذاهای آبپز در این دوران مصرف کنید.

- دریافت غذاهای پروتئینی مثل حبوبات، تخم مرغ، انواع گوشت و کره بادام زمینی بدون شکر را افزایش دهید.

-هر روز یک عدد تخم مرغ آبپز که کاملا پخت شده است مصرف کنید.

- مصرف شکر و قند را محدود کنید.

- غذاهای کنسروی، گوشت های فرآوری شده و فست فودها ممنوع است.

-مصرف میوه و سبزیجات را در طول روز از قلم نیاندازید.

- مواد غذایی صنعتی حاوی شکر مثل بیسکویت، کیک، مربا، نوشابه، ماءالشعیر و آبمیوه ها صنعتی، انواع شیرینی و آبنبات و شکلات صنعتی ممنوع است.

- لبنیات مثل ماست پروبیوتیک هر روز در کنار وعده های غذایی مصرف کنید.

- موادغذایی محرک مانند بعضی ادویه های تند را در غذاهای خود مثل فلفل حذف کنید.

-صبحانه متنوع شامل عسل، عدسی، فرنی، تخم مرغ، پنیر و گردو مصرف کنید.

- دانه های آجیلی مثل بادام درختی، فندق، پسته و گردو را می توانید هر روز به صورت آسیاب شده در ماست، سوپ و فرنی ریخته و مصرف کنید.

- مکمل های ویتامین D، ویتامین C و روی را در این دوران از قلم نیاندازید. هفته ای یک مکمل ویتامین دی 50 هزار واحدی از زمان آغاز علائم تا یک ماه بعد از اتمام علائم، مکمل روی 75 تا 100 میلی گرم و مکمل ویتامین C با دوز 1000 میلی گرم به صورت روزانه تا دو هفته بعد از اتمام علائم مصرف گردد.

- از پودر جوانه ها مثل جوانه گندم، ماش، عدس و ... در سوپ، آش و ماست به صورت روزانه مصرف کنید.

- از مصرف غذاهای دیر هضم حاوی پنیر پیتزا، ماکارونی و قارچ خودداری کنید.

- در صورت اسهال مصرف مکمل ویتامین C تا رفع شدن این مشکل ممنوع است. در صورت اسهال از کته هویج با کمی روغن و نمک به میزان به همراه ماست پروبیوتیک مصرف کنید.

-از میوه های حاوی ویتامین A مثل موز، انبه، طالبی و سبزیجاتی همانند هویج مصرف کنید.

- درکنار غذاهای خود از لیمو ترش بهره ببرید.

-مصرف قهوه، چای غلیظ، نسکافه و یا شکلات تلخ ممنوع است.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 30 مرداد 1400 بروزرسانی: 30 مرداد 1400 گردآورنده: babalaser.ir شناسه مطلب: 1587

به "نکات کلیدی تغذیه در زمان ابتلا به کرونا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نکات کلیدی تغذیه در زمان ابتلا به کرونا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید