فهرست 22 طرز تهیه انواع خورشت با مرغ مجلسی و رستورانی
به گزارش مجله بابلسر، انواع خورشت با مرغ در دسته و فرنگی قرار دارند و برای افرادی که به هر دلیلی تمایلی به گوشت قرمز ندارند یک انتخاب هوشمندانه محسوب می شوند. جزو محبوب ترین سبک های آشپزی در دنیاست و تنوع خورشت های ایرانی که با مرغ تهیه می شوند، زیاد است و از همین رو برای علاقه مندان به همواره گزینه جدیدی وجود دارد. در این مقاله از در می توانید با طرز تهیه انواع خورشت با مرغ آشنا شوید.
فهرست انواع خورشت با مرغ
مرغ محبوب ترین پروتئین حیوانی در جهان است و از آنجایی که چربی و مضرات کمتری نسبت به گوشت قرمز دارد، برای درست کردن انواع غذا پرکاربرد است. این ماده غذایی جایگاه ویژه ای در آشپزی ایرانی دارد. در آشپزی ایرانی تنوع غذاهایی که با مرغ تهیه می شوند، بسیار زیاد است و امکان درست کردن خورشت های مختلف با مرغ به جای گوشت قرمز نیز وجود دارد. در طرز تهیه خورشت با مرغ هم می توانید از سینه مرغ بهره ببرید و هم ران و دیگر بخش های مرغ را به خورشت اضافه کنید.
اما انواع خورشت با مرغ چطور تهیه می شوند؟ آیا می دانید راز خوشمزه شدن خورشت مرغ چیست؟ سریع ترین خورش با مرغ کدام است و برای تهیه یک خورش خوشمزه با گوشت مرغ برای مهمانی به چه مواد اولیه ای احتیاج داریم؟ در ادامه یک فهرست پروپیمان از انواع خورشت با مرغ ساده و مجلسی برای شما آماده نموده ایم.
ضمناً برای تهیه انواع مختلف خورشت با مرغ از موادی مثل ، ، ، ،، ،، ،، ، زردچوبه، ، ، ، ،،،، لیمو عمانی و… و البته یا برای سرو کنار خورشت استفاده می گردد که می توانید همه این مواد را به صورت و اینترنتی از فروشگاه های تهیه کنید.
1- خورش فسنجان با مرغ
خورش فسنجان یکی از لذیذترین و اصیل ترین انواع خورشت مجلسی با مرغ است که در بعضی از شهرها با طعم شیرین و در بعضی دیگر از شهرها با طعم ملس و ترش درست می گردد. برای تهیه این غذا باید مرغ را با یک عدد پیاز میانه و مقداری آب، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه بپزید. در قابلمه ای که می خواهید فسنجان را درست کنید، یک عدد پیاز میانه را ریز خرد کنید یا رنده کنید و با روغن، کمی نمک و زردچوبه تفت دهید تا طلایی گردد. پیاز داغ آماده شده را کنار بگذارید.
گردو را هم خرد کنید و بسابید یا چند بار چرخ کنید. حالا گردوها را به پیاز داغی که آماده نموده بودید اضافه کنید و 3 تا 4 دقیقه روی حرارت ملایم تفت بدهید. تفت دادن گردو روی شعله ملایم گاز باعث می گردد که خورش فسنجان در هنگام پخت به روغن بیفتد. برای خواندن ادامه مراحل و جزییات طرز تهیه خورش فسنجون با مرغ روی لینک مقاله کلیک کنید.
2- خورش چغاله بادام با مرغ
در فهرست آموزش طرز تهیه خورش های متنوع با مرغ، خورش چغاله بادام یک غذای منحصربه فرد است. این غذای خوشمزه با مرغ مخصوص فصل بهار است و طعم بسیار متفاوت و خوشمزه ای دارد. در اولین مرحله از طرز تهیه این خورش خوشمزه باید لپه را از 8 ساعت قبل و چغاله بادام را 2 ساعت پیش از آغاز به آشپزی در آب خیس و بعد آبکش کنید.
سپس پیاز و مرغ را در روغن سرخ کنید و مقداری رب گوجه فرنگی، زردچوبه و فلفل سیاه به آن اضافه کنید. بعد از چند دقیقه لپه و چغاله بادام را اضافه کنید و مقداری آب در قابلمه بریزید. برای خواندن ادامه مراحل طرز تهیه خورش چغاله بادام با مرغ می توانید روی لینک مقاله کلیک کنید.
3- خورشت به قورمه با رب انار و مرغ
به قورمه یکی از خوشمزه ترین انواع خورشت با مرغ است که طعم شیرین و جذابی دارد. برای درست کردن خورش به قورمه با مرغ و رب انار ابتدا باید مرغ را با زعفران، نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید. برای 2 ساعت مرغ را داخل مواد قرار دهید تا مزه دار گردد. سپس مرغ را در روغن تفت دهید و خوب سرخ کنید. حالا مرغ را از روغن خارج کنید.
پیاز رنده شده را در همان روغن بریزید و سرخ کنید. ادویه ها را به پیاز اضافه کنید و سپس مرغ را همراه با 2 لیوان آب جوش به آن اضافه نمایید و اجازه دهید مرغ با حرارت ملایم بپزد. برای خواندن ادامه مراحل و جزییات طرز تهیه خورش به قورمه با مرغ و به 3 روش مختلف می توانید روی لینک مقاله کلیک کنید.
4- خورشت مرغ و آلو
خورش مرغ و آلو یکی از پرطرفدارترین انواع خورشت با مرغ است که در اغلب منطقه ها ایران با یک دستور واحد درست می گردد. برای تهیه این غذای خوشمزه با مرغ برای مهمانی و دورهمی باید پیاز را در روغن سرخ کنید و سپس تکه های مرغ را اضافه کنید. مقداری ادویه به مرغ بزنید و سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. بعد از اینکه خامی رب گوجه گرفته شد، مقداری آب جوش به غذا اضافه کنید و اجازه دهید خورشت شما روی شعله ملایم بپزد. آلوها را در آب خیس و در نیم ساعت پایانی پخت به خورش اضافه کنید.
در صورت تمایل می توانید یک عدد هویج را هم خلالی خرد کنید و جداگانه کمی تفت دهید و به خورش اضافه کنید. برای خواندن ادامه مراحل طرز تهیه خورشت مرغ و آلو و بعلاوه یادگیری فوت و فن های این غذای خوشمزه می توانید به مقاله مراجعه کنید.
5- خورش قلیه مرغ
خورش قلیه مرغ هم مثل قلیه ماهی و قلیه میگو یک غذای لذیذ اصالتا جنوبی است که در شهرهای شمالی هم به روش مشابه و البته با موادی که کمی فرق دارد پخته می گردد. این خورش که در فهرست انواع غذا با مرغ قرار گرفته است، طعم فوق العاده لذیذی دارد و با هر سلیقه ای سازگار است.
در طرز تهیه خورش قلیه مرغ از سبزیجاتی مثل گشنیز، شنبلیله و سیر استفاده می گردد. بهتر است برای تهیه این خورش از تکه های مرغ بدون استخوان بهره ببرید. اما می توانید از ران یا مغز ران مرغ هم بهره ببرید. برای خواندن طرز تهیه خورش قلیه مرغ به 2 روش مختلف می توانید روی لینک مقاله کلیک کنید.
6- خورش مرغ ترش گیلانی
خورش مرغ ترش از جمله خوشمزه ترین و اصیل ترین انواع خورشت با مرغ است که در شمال کشور و اغلب در استان های مازندران و گیلان طبخ می گردد. برای درست کردن خورش مرغ ترش رشتی ترکیب دقیق سبزی مهم است. در واقع ترکیب سبزی این خورش شبیه است و کمی نعنا هم به آن اضافه می گردد.
برای درست کردن خورش مرغ ترش به روش رشتی ابتدا سبزی ها را بشورید و ساطوری و ریز خرد و سپس در روغن سرخ کنید. بعد از سرخ کردن سبزی باید لپه ها را بپزید و سپس پیاز و مرغ را در روغن تفت دهید. بعد از این که مرغ و پیاز سرخ شدند، لپه را اضافه کنید.
برای خواندن ادامه مراحل طرز تهیه خورش مرغ ترش به روش اصیل شمالی می توانید روی لینک مقاله کلیک کنید.
7- خورش مرغ افشاری
خورشت مرغ افشاری یکی دیگر از خوشمزه ترین انواع خورش مجلسی با مرغ است که بیشتر برای مراسم های مهم مثل عزا و عروسی طبخ می گردد. برای تهیه این غذا ابتدا باید پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و در روغن سرخ کنید. سپس سیر رنده شده، فلفل، زردچوبه، ادویه کاری و نمک را همراه با تکه های مرغ به قابلمه اضافه کنید. وقتی تکه های مرغ سرخ شدند، می توانید مقداری آب جوش در قابلمه بریزید و شعله گاز را کم کنید تا مرغ ها کاملا بپزند.
برای خواندن ادامه مراحل و جزییات طرز تهیه خورش مرغ افشاری می توانید روی لینک مقاله کلیک کنید.
8- خورش به آلو با مرغ
خورش به آلو با مرغ یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی در فهرست انواع خورشت آبدار با مرغ است. البته خورش به آلو را با گوشت قرمز هم درست می نمایند. اصلی ترین ماده غذایی در خورش به آلو با مرغ، آلو بخارا، به و مرغ است. برای درست کردن خورش به آلو با مرغ هم می توانید تکه های مرغ را به صورت مکعبی خرد کنید و هم از تکه های ران یا سینه مرغ بهره ببرید. برای آغاز باید آلوها را خیس کنید و کنار بگذارید. سپس پیاز را در روغن سرخ کنید و بعد تکه های مرغ را اضافه کنید. برای خواندن ادامه مراحل طرز تهیه خورش به آلو به سبک شهرهای مختلف می توانید روی لینک مقاله کلیک کنید.
9- خورش کنگر قیمه با مرغ
خورش کنگر قیمه یکی از خورش های خوشمزه ایرانی است که در فهرست انواع خورشت با مرغ [جایگاه ویژه ای دارد. کنگر قیمه هم با مرغ و هم با گوشت قرمز تهیه می گردد. طعم این خورش با مرغ و برنج بسیار لذیذ است و طریقه درست کردن آن نیز شباهت زیادی به دارد. وجود کنگر در این غذا موجب می گردد تا خورشت شما طعم فوق العاده و متفاوتی پیدا کند. برای تهیه این خورش با مرغ باید ابتدا گوشت مرغ و پیاز را تفت دهید. سپس گوجه فرنگی نگینی و لپه های شسته شده را اضافه کنید. بعد از چند دقیقه مقداری آب در قابلمه بریزید و اجازه دهید خورشت شما کمی جا بیفتد و غلیظ گردد. درنهایت کنگرها را بشویید و بعد از سرخ کردن به خورشت اضافه کنید.
برای خواندن ادامه مراحل و جزییات طرز تهیه خورشت کنگر با مرغ می توانید روی لینک مقاله کلیک کنید.
10- خورش کدو حلوایی با مرغ
در فهرست آموزش طرز تهیه انواع خورش با مرغ، خورش کدو حلوایی یکی از متفاوت ترین غذاها است. برای تهیه این غذا ابتدا باید کدوها را به صورت مربعی برش دهید و در روغن تفت دهید. سپس پیاز و مرغ را در روغن سرخ کنید. بعد از این که مرغ ها کمی سرخ شدند، رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. نمک، فلفل، زردچوبه و آلو را هم به مرغ های تفت داده شده اضافه کنید. سپس 2 لیوان آب جوش به مواد اضافه کنید و اجازه دهید مرغ به خوبی بپزد. برای خواندن ادامه مراحل طرز تهیه این خورش ساده با مرغ می توانید روی لینک مقاله کلیک کنید.
11- خورش ترخون با مرغ
خورش ترخون یا خورش ترخون ریحون یکی از خوشمزه ترین و در عین حال مفیدترین انواع خورش با مرغ است که البته بدون گوشت و وگان هم آن را درست می نمایند. برای تهیه خورش ترخون و ریحون با مرغ ابتدا باید گوشت مرغ را به قطعات کوچک مکعبی خرد کنید. می توانید از تکه های مرغ با استخوان هم بهره ببرید. در یک قابلمه مقداری روغن یا کره بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ گردد. سپس مرغ های خرد شده را در آن تفت دهید. حرارت را کم کنید و حدود 10 دقیقه اجازه دهید مرغ ها سرخ شوند. بعد از اینکه تکه های مرغ سرخ شدند، آن ها را از قابلمه بیرون بیاورید و کنار بگذارید. برای خواندن ادامه مراحل طرز تهیه این خورش خوشمزه به 2 روش مختلف می توانید روی لینک مقاله کلیک کنید.
12- خورش به با رب انار و مرغ
خورش به با رب انار یکی از خورش های خوشمزه و اصیل ایرانی با مرغ است که بعضی با گوشت قرمز هم آن را درست می نمایند. این خورش با مرغ به خاطر طعم ملسی که دارد، بسیار پرطرفدار است. برای درست کردن خورش به آلو با مرغ، ابتدا گوشت مرغ را با پیاز و ادویه های مختلف بپزید.
سپس به و هویج ها را با روغن تفت دهید و به مرغ پخته شده اضافه کنید. رب انار و آب انار را هم اضافه کنید و صبر کنید تا خورش شما کاملا جا بیفتد. این خورش را در کنار یا سرو کنید. برای خواندن جزییات و ادامه مراحل طرز تهیه خورش به با رب انار و مرغ می توانید روی لینک مقاله کلیک کنید.
13- خورش آلو مسما گیلانی با مرغ
خورش آلو مسما گیلانی با مرغ یا مرغ مسما شمالی یکی از خورش های مجلسی و نذری شمالی با مرغ است که با برنج یا نان سرو می گردد. مواد اصلی در طرز تهیه این خورش با مرغ، گوشت مرغ، آلو سیاه و آلو بخارا هستند.
در بعضی منطقه ها آلو مسما را با گوشت قرمز هم درست می نمایند. در منطقه های از شمال کشور کشمش هم به این خورش اضافه می گردد که در این صورت خورش آلو مسما تبدیل به شیرین قاتق می گردد. شما هم می توانید در لحظات پایانی پخت کمی کشمش پلویی تفت داده با روغن یا کره به خورش اضافه کنید. برای مطالعه روی لینک مطلب کلیک کنید.
14- خورش چغرتمه مرغ
چغرتمه مرغ یکی از خوشمزه ترین غذاهای گیلانی در فهرست انواع خورشت با مرغ است که برای تهیه آن از ترکیب مرغ، تخم مرغ و آب نارنج استفاده می گردد. در اولین مرحله از طرز تهیه خورش چغرتمه باید مرغ ها را خرد کنید. سپس مرغ را داخل یک کاسه بگذارید و مقداری زردچوبه، فلفل، نمک، دارچین و در صورت احتیاج تخم گشنیز و آب نارنج تازه به آن اضافه کنید.
برای اینکه با اضافه کردن پودر دارچین رنگ خورشت چغرتمه گیلانی شما تیره نگردد، می توانید از چوب دارچین بهره ببرید. سپس مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و مرغ مزه دار شده را سرخ کنید. یک عدد پیاز را به به صورت نگینی خرد کنید و در روغن سرخ کنید. سپس مرغ ها را همراه با 2 لیوان آب اضافه و صبر کنید تا مرغ ها پخته شوند. در این فرصت مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و بعد از این که داغ شد، تخم مرغ ها را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا سرخ شوند. برای خواندن ادامه مراحل طرز تهیه خورش چغرتمه مرغ می توانید به مقاله مراجعه کنید.
15- اناربیج با مرغ
اناربیج یکی از خوشمزه ترین خورشت های گیلانی با مرغ است که شباهت زیادی به خورش فسنجون دارد و در ترکیبات آن از سبزی و سیر نیز استفاده می گردد. برای درست کردن خورش اناربیج گیلانی و رشتی با مرغ ابتدا پیازها را نگینی خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا سبک شوند. سپس تکه های مرغ را اضافه کنید و با پیازها تفت دهید. حالا آب انار، یک استکان آب، نمک، فلفل، زردچوبه و مغز گردو را هم به مرغ اضافه کنید و اجازه دهید روی شعله ملایم گاز نیم پز گردد.
در یک تابه سبزی خرد شده را با مقداری روغن تفت دهید، سپس سیر خرد شده را اضافه کنید. ترکیب سبزی و سیر را به همراه رب انار به مرغ در حال پخت اضافه کنید و اجازه دهید خورش روی شعله ملایم گاز خوب جا بیفتد و غلیظ گردد. برای خواندن ادامه مراحل طرز تهیه اناربیج با مرغ می توانید روی لینک مقاله کلیک کنید.
16- خورش غوره مسما با مرغ
خورش غوره مسما با مرغ و بادمجان یکی از مشهورتری انواع خورشت مجلسی با مرغ است که طعم بسیار لذیذی دارد. برای تهیه این خورش از مرغ و غوره، سیر، هویج، گوجه فرنگی و بادمجان سرخ شده استفاده می گردد. برای تهیه این غذا ابتدا باید مرغ را با هویج، پیاز، سیر و مقداری نمک، فلفل و زردچوبه بپزید.
وقتی مرغ پخت آن را با مقداری کره یا روغن مایع تفت دهید. روی مرغ در حال تفت مقداری زعفران دم نموده بریزید. وقتی تکه های مرغ سرخ شد آن را از ماهیتابه خارج کنید و در همان ماهیتابه یک عدد پیاز را ریز خرد کنید و تفت دهید. برای خواندن ادامه مراحل و جزییات طرز تهیه خورش غوره مسما می توانید روی لینک مقاله کلیک کنید.
17- خورش مرغ کاری هندی
خورش مرغ کاری یکی از محبوب ترین غذاهای تند و تیز هندی در فهرست انواع خورشت با مرغ است. برای تهیه این خورش با مرغ ابتدا باید سس خورش را آماده می کنید. در یک ماهیتابه مقداری کره بریزید و صبر کنید تا داغ گردد. پیازهای خرد شده را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه در کره تفت دهید تا سبک شوند. در ادامه سیر رنده شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید. زیره سبز، نمک، پودر میخک، زنجبیل، پودر فلفل قرمز، دارچین و زردچوبه را هم اضافه کنید و با سیر و پیازها کمی تفت دهید. دو دقیقه زمان برای این مرحله کافی است.
خامه زده شده، ماست چکیده یا یونانی، پودر فلفل پاپریکا و شکر را به مواد بالا اضافه کنید و خوب هم بزنید. بهتر است تمام محتویات ماهیتابه را به یک قابلمه مناسب منتقل کنید و روی حرارت ملایم گاز بگذارید تا یک سس غلیظ به دست بیاید. 10 تا 15 دقیقه زمان برای آماده شدن سس خورش مرغ کاری با ماست و خامه کافی است. برای خواندن ادامه مراحل و فوت و فن های طرز تهیه خورش مرغ کاری هندی می توانید به مقاله مراجعه کنید.
18- خورش سیر قلیه گیلانی با مرغ
سیر قلیه یکی از خوشمزه ترین انواع غذاهای شمالی با مرغ است که برای تهیه آن از برگ سیر تازه استفاده می گردد. این خورش با مرغ خوشمزه بیشتر در فصل زمستان طبخ می گردد و احتمالا سریع ترین خورش با مرغ است. برای تهیه این غذا باید برگ های سیر را ریز خرد کنید. پیاز را خرد کنید و در روغن تفت دهید. سپس برگ سیر را اضافه کنید. بعد از چند دقیقه تخم مرغ را اضافه کنید و خوب با مواد هم بزنید و سپس لپه ها را اضافه کنید. برای خواندن ادامه مراحل طرز تهیه خورش سیر قلیه گیلانی با مرغ می توانید به مقاله مراجعه کنید.
19- خورش فسنجان با رب ازگیل و مرغ
روش تهیه خورش فسنجان با رب ازگیل و مرغ تکه ای درست مثل فسنجان های معمولی خودمان است، تنها باید به جای رب انار در این خورش از رب ازگیل بهره ببرید. برای درست کردن این فسنجان ابتدا باید پیاز را رنده کنید. بعد تکه های مرغ را اضافه کنید و برای چند دقیقه در روغن تفت دهید. بعد از این که مرغ طلایی رنگ شد، گردو را اضافه کنید. گردو را برای چند دقیقه تفت دهید تا به روغن بیفتد. سپس مقداری رب ازگیل به مواد اضافه کنید و کمی آب در قابلمه بریزید.
برای مطالعه روی لینک مطلب کلیک کنید.
20- خورش مرغ ترش مازندرانی
مرغ ترش مازندرانی طرز پخت متفاوتی از مرغ ترش گیلانی دارد. مرغ ترش یک غذای شمالی محبوب و خوشمزه است که به روش های مختلفی طبخ می گردد. مرغ ترش مازندرانی یکی از غذاهای شب یلدا در این استان شمالی ایران هم هست. مثلا برای تهیه مرغ ترش مازندرانی احتیاجی به لپه ندارید. مرغ ترش مازندرانی معمولا با استفاده از مرغ، سبزی معطر، مغز گردو و رب انار درست می گردد. برای مطالعه روی لینک مطلب آن کلیک کنید.
21- خورش مرغ و آلو شمالی
خورش مرغ و آلو شمالی یا همان مسمای مرغ و آلو یکی از پرطرفدارترین انواع خورشت با مرغ در استان مازندران است. خورش مرغ با آلو به روش مازندرانی علاوه بر چاشنی آلو با موادی مثل زرشک و رب انار هم مزه دار می گردد و به همین دلیل طعم ملس و لذیذی دارد.
در ابتدا برای تهیه این غذای شمالی با مرغ و آلو، آلوها را بشویید و در یک کاسه بریزید. به آلوها آب اضافه کنید و کنار بگذارید تا آلوها نرم شوند و گل و لای آنها ته نشین گردد. آلوها را حدود 2 تا 3 ساعت بخیسانید. زرشک ها را هم در یک کاسه بریزید و به آن آب اضافه کنید. اجازه دهید زرشک ها هم حداقل 30 دقیقه خیس بخورند.
برای درست کردن خورش آلو مسما مازندرانی هم از سینه و هم از ران مرغ می توانید بهره ببرید. مرغ ها را بشویید و اجازه دهید آب خود را از دست بدهند. اگر از سینه مرغ استفاده می کنید، آنها را روی تخته آشپزخانه بگذارید و در قطعات مکعبی یا مستطیلی (2 در 3) سانتی متری خرد کنید.
برای مطالعه ادامه مراحل روی لینک مطلب آن کلیک کنید.
22- خورش سیر انار مازندرانی
خورش سیر انار یکی دیگر از انواع خورش با مرغ با ریشه مازندرانی است. طرز تهیه خورشت سیر انار مازندرانی متنوع است و در پخت آن از گوشت مرغ، گوشت اردک یا غاز استفاده می گردد. اندازه سیر این خورشت را می توانید بسته به ذائقه کم و زیاد نموده و آن را همراه با برنج چلو یا کته نوش جان کنید.
در اولین مرحله از طرز تهیه خورشت سیر و انار باید ران و سینه مرغ را بشویید و با یاری حوله کاغذی خشک کنید. سپس، زعفران دم نموده، مقداری نمک، پودر سیر، فلفل سیاه و زردچوبه را با هم ترکیب نموده و تمامی قسمت های مرغ را به این مواد آغشته کنید.
گوشت مرغ را در یک ظرف دربسته قرار دهید و به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید تا مرغ مزه دار شده و گرفته گردد.
در فاصله استراحت و باید پیاز را درشت رنده کنید و آب پیاز را بگیرید. سپس، مقداری روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت میانه قرار دهید تا داغ گردد. تفاله پیاز رنده شده را به تابه اضافه کنید و هم بزنید تا تفت ببیند.
در ادامه و بعد از سبک شدن و سرخ شدن پیازها، سیرها را هم رنده کنید و به تابه اضافه کنید. سپس، مقداری نمک، فلفل و زردچوبه را نیز به مخلوط سیر و پیاز اضافه کنید و هم بزنید. صبر کنید تا پیاز و سیر و ادویه ها همراه با یکدیگر سرخ شده و عطر سیر و ادویه آزاد گردد.
برای مطالعه ادامه مراحل روی لینک مطلب آن کلیک کنید.
سوالات متداول درباره انواع خورشت با مرغ
برترین خورشت با مرغ برای پذیرایی از مهمان چیست؟
برای درست کردن خورشت مجلسی با مرغ می توانید مرغ افشاری، خورش فسنجان با مرغ و خورش آلو مسما با مرغ را امتحان کنید.
برترین غذای نو با مرغ و برنج چیست؟
خورش چغاله بادام با مرغ، خورش کدو حلوایی با مرغ، خورش ترخون با مرغ و خورش سیر قلیه با مرغ از نوترین انواع خورش با مرغ و برنج هستند که می توانید در خانه درست کنید.
محصولات مرتبط
پسته نمکی بزرگ 60 گرمی مزمز
75,900 تومان 77,000 تومان 1% تخفیف
بادام زمینی روکش دار پنیری 35 گرم مزمز
14,100 تومان 15,000 تومان 6% تخفیف
آلو سانتریزه 600 گرم سلفون خشک پاک
152,900 تومان 155,000 تومان 1% تخفیف
لیمو عمانی مرغوب بسته سلفونی 120 گرمی آذوقه
39,900 تومان 49,900 تومان 20% تخفیف
لواشک آلو طرح فیل 20 گرمی مادلین
9,400 تومان 9,500 تومان 1% تخفیف
پودر سیر 90 گرمی سانتین
33,900 تومان 36,900 تومان 8% تخفیف
نمک تصفیه شده خوراکی یددار 1000سلفونی گرم تابان
14,900 تومان 17,500 تومان 15% تخفیف
دارچین 75گرمی سلفونی گلستان
34,500 تومان 34,900 تومان 1% تخفیف
زرد چوبه 75 گرمی گلستان
25,900 تومان 29,900 تومان 13% تخفیف
زعفران چهار گرمی نوین زعفران
499,000 تومان 755,000 تومان 34% تخفیف
پودر فلفل سیاه 150 گرمی فامیلا
107,900 تومان 117,900 تومان 8% تخفیف
ادویه کاری 80 گرمی سانتین
45,900 تومان 49,900 تومان 8% تخفیف
رب انار 260 گرمی اروم آدا
63,900 تومان 79,900 تومان 20% تخفیف
رب انار 280 گرمی مجید
53,900 تومان 64,000 تومان 16% تخفیف
رب گوجه قوطی آسان باز شو 400 گرمی شهدین
32,500 تومان 32,950 تومان 1% تخفیف
پیاز سرخ شده خلال 300 گرم لاریج سار
172,900 تومان 175,000 تومان 1% تخفیف
برنج معطر اعلاء 10 م کیلویی ساحل کنار
1,069,000 تومان 1,350,000 تومان 21% تخفیف
برنج هندی 10 کیلویی شکوه
496,000 تومان 550,000 تومان 10% تخفیف
روغن سرخ کردنی بدون پالم 810 گرمی غنچه
54,500 تومان 55,000 تومان 1% تخفیف
روغن مایع سرخ کردنی بدون پالم 1620 گرمی رعنا
103,900 تومان 109,600 تومان 5% تخفیف
لوبیا قرمز ایرانی دستچین 800گرمی
115,900 تومان 139,900 تومان 17% تخفیف
لپه 900 گرمی (استند آپ) گلستان
99,900 تومان 119,900 تومان 17% تخفیف
کره پاستوریزه حیوانی 50 گرمی پاکبان
15,300 تومان 17,000 تومان 10% تخفیف
سیب زمینی نیمه آماده منجمد 10*10 750 گرمی پمینا
74,900 تومان 75,800 تومان 1% تخفیف
سیب زمینی خلالی 10*10 750 گرم کیمبال
67,900 تومان 77,000 تومان 12% تخفیف
منبع: افق کوروش