طرز تهیه کرم پاتیسیر
به گزارش مجله بابلسر، کرم پاتیسیر (Cream Patisserie) در دسته کرم هایی است که در تهیه تارت، پای، فیلینگ میانی انواع کیک خانگی، دونات یا پیراشکی و رولت به جای خامه می توان از آن بهره برد.

در دسته کرم هایی است که در تهیه تارت، پای، فیلینگ میانی انواع کیک خانگی، دونات یا پیراشکی و رولت به جای خامه می توان از آن بهره برد.
جهت آشنایی با دستور تهیه دونات یا پیراشکی خانگی به بخش شیرینی ها در آشپزی مجله بابلسر مراجعه نمایید.
مواد لازم جهت تهیه کرم پاتیسیر
شکر | 50 گرم |
آرد | 30 گرم |
شیر | 1 پیمانه |
وانیل | 1/8 قاشق چای خوری |
خامه فرم گرفته | 50 گرم |
طرز تهیه کرم پاتیسیر
- آرد و شکر را در ظرف نسبتا گودی مخلوط نمایید.
- شیر را به آرامی به آن اضافه کنید و گلوله های آرد را در شیر باز کنید.
- سپس مواد را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب به هم زدن ادامه دهید تا کرمی صاف و یکدست و نسبتا غلیظ حاصل گردد.
- زمانی که مواد به غلظت مطلوب رسید از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا خنک گردد.
- در این مرحله و وانیل را اضافه کنید.
جهت آشنایی با طرز تهیه تارت میوه به بخش شیرینی ها در آشپزی مجله بابلسر مراجعه نمایید.
منبع: ستاره
انتشار: 11 آذر 1399
بروزرسانی: 11 آذر 1399
گردآورنده: babalaser.ir
شناسه مطلب: 930