طرز تهیه چیکن استراگانف ساده
به گزارش مجله بابلسر، چیکن استراگانف همانطور که از اسمش پیدا است با گوشت مرغ تهیه می گردد. این غذا طعم خامه ای و لذیذی دارد و در کنارش چیپس یا سیب زمینی سرخ شده سرو می گردد.

به گزارش خبرنگاران به نقل از خبر بانو
مواد لازم:
خامه 3 ق غ
شیر 1 لیوان
پیاز 1 عدد متوسط
قارچ خرد شده 1 لیوان
سینه مرغ بدون استخوان 1 عدد
آرد 3 ق غ
کره 50 گرم
روغن ٬ نمک ٬ فلفل و کاری به اندازه لازم
طرز تهیه:
ابتدا سینه های مرغ را به صورت نازک خرد کنید. پیاز ها را پوست بگیرید و خلالی خرد کنید.
پیاز خرد شده را داخل روغن تفت دهید .
سپس مرغ های خرد شده و قارچ ها را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید بعد نمک، فلفل و ادویه را اضافه کنید.
در قابلمه ای دیگر کره را بریزید و روی حرارت بگذارید تا کره ذوب گردد. سپس کم کم آرد را به کره اضافه کنید و خوب هم بزنید تا گلوله نگردد. در ظرفی شیر را گرم کنید سپس مخلوط کره و آرد را به آن اضافه کنید و مرتب آن ها را هم بزنید تا آرد گلوله نگردد.
سپس مخلوط آرد و شیر را به مرغ روی حرارت اضافه کنید و هم بزنید. در سرانجام خامه را به بقیه مواد مخلوط شده اضافه کنید و بلافاصله حرارت را خاموش کنید.
این غذا را همراه سیب زمینی سرخ شده یا پاستا سرو نمایید. نوش جان
منبع: جام جم آنلاین