برای باهوش شدن این غذاها کافی ست
به گزارش مجله بابلسر، برای تقویت هوش و بالا رفتن توان مغز، احتیاج به راه های پیچیده نیست. کافی ست مواد غذایی مناسب را در برنامه روزانه خود بگنجانید.
مواد غذایی تقویت نماینده هوش کدامند؟ تغذیه ما معین نماینده طول عمر و باعث بهبود یا تضعیف عملکرد ارگان های بدن است.
عناوین مطلب
- مواد غذایی تقویت نماینده هوش
- 1.سبزیجات با برگ های سبز تیره
- 2. چای سبز
- 3. زیتون
- 4. آجیل ها
- 5. غذاهای دریایی
- 6. تخم مرغ
- بعلاوه بخوانید:
یک رژیم غذایی ناسالم سرشار از غذاهای چرب و فست فودها نه تنها عملکرد دستگاه گوارش شما را مختل می نماید بلکه در درازمدت بر کیفیت مغز و قوای تمرکز شما تاثیری بسزا دارد. با ما در مجله اینترنتی دلتا همراه بمانید.
مواد غذایی تقویت نماینده هوش
مواد غذایی ویژه ای وجود دارند که مستقیما بر عملکرد مغز تاثیر می گذارند و مواد غذایی تقویت نماینده هوش به شمار می آیند و به آن ها نام غذاهای مغز داده اند.
1.سبزیجات با برگ های سبز تیره
اسفناج، انواع کلم شامل کلم سفید، قرمز، کلم بروکسل و کلم بروکلی سرشار از آنتی اکسیدان ها هستند. ویتامین ث و بتاکارتن موجود در این سبزی ها به بهبود عملکرد مغز یاری می نماید.
بعلاوه فولیک اسید از مواد اولیه این سبزی هاست که باعث تقویت حافظه کوتاه مدت و درازمدت می گردد.
اندازه فولیک اسید در این مواد غذایی تقویت نماینده هوش به قدری است که می تواند جلوی ابتلا به آلزایمر در سنین بالا را نیز بگیرد.
2. چای سبز
فواید چای سبز بر کسی پوشیده نیست. مصرف چای سبز، با تاثیراتی که روی حافظه دارد یکی از خوراکی های مفید برای مغز به شمار می آید. علاوه بر این آنتی اکسیدان های چای سبز از زوال عقل در سنین بالا جلوگیری می نماید.
3. زیتون
زیتون سرشار از چربی اشباع نشده است که فرآیند اکسیژن رسانی به مغز را سرعت می بخشد. بنابراین در تقویت سلول های مغزی و بهبود عملکرد حافظه نقشی مهم ایفا می نماید. درحالی که چربی موجود در مواد غذایی دیگری که حاوی چربی اشباع شده هستند درست برعکس زیتون عمل می نماید. مصرف زیتون به همراه غذا به عنوان دورچین یا قبل از غذا همراه با سبزیجات دیگر در بشقاب سالاد وعده ا ی ایده آل به شمار میرود.
4. آجیل ها
انواع مغزها از جمله بادام، گردو و بادام زمینی به علت ترکیبات ویتامین E و چربی های غیر اشباع به سلامت مغز یاری می نمایند.
5. غذاهای دریایی
ماهی و میگو سرشار از امگا 3 و فسفر هستند که تاثیر مستقیمی بر مغز و کارکرد آن و بهبود حافظه دارند. اگر این غذاهای دریایی را در رژیم غذایی هفتگی خود بگنجانید و هر ماه دست کم سه وعده غذای دریایی مصرف کنید، از ابتلا به انواع بیماری های مغزی در امان خواهید بود.
6. تخم مرغ
تخم مرغ حاوی ویتامین های مهمی از گروه ب و آهن است که بهبود عملکرد سلول های مغزی و تسریع فرآیندخون رسانی به مغز را موجب می گردد.
برای کسانی که در ژنتیک خود سابقه آلزایمر و بیماری های مغزی را حمل می نمایند، مصرف مرتب تخم مرغ و به ویژه زرده آن می تواند اثر پیشگیرانه داشته باشد. بعلاوه مصرف منظم تخم مرغ در بچه ها باعث تقویت حافظه کوتاه مدت می گردد.
پیشنهاد مطالعه: 4 روش برای تقویت حافظه و تمرکز را بخوانید.منبع: پیام دلتا