طرز تهیه کوکو با کدو سبز ساده وخوشمزه
به گزارش مجله بابلسر، کوکو کدوسبز برترین دست پخت برای زمانی است که برای شام غذا انتخاب می کنید یا برای پنیک نیک یک ساندویچ خوشمزه با سالاد آماده می کنید. این نوع کوکو در مقایسه با کوکوسبزی یا سیب زمینی محبوبیت کمتری دارد؛ اما فقط کافی است که یک بار طعم خوشمزه این غذا را امتحان کنید تا عاشق طعم آن شوید. این غذا با ترکیب خوشمزه کدو و تخم مرغ آماده می گردد. در این مطلب، طرز تهیه کوکو با کدوسبز را قدم به قدم آموزش می دهیم. اگر برای پیک نیک آخر هفته یا شام منو غذایی آماده می کنید، این مطلب را تا آخر بخوانید.
طرز تهیه کوکوی کدوسبز
کوکوی کدوسبز یک غذای خوشمزه و مغذی برای شام یا پیک نیک های عصرانه است که با سرو آن کنار غذاهای دیگر؛ طعم سفری شما خوشمزه تر می گردد. مواد اولیه اصلی در تهیه این غذا خوشمزه، کدوسبز است. شما می توانید باسلیقه خودتان به کوکو کدو سیب زمینی یا هویج اضافه کنید. این غذای خوشمزه را با سبزی معطر و فلفل تازه سرو کنید و از طعم خوشمزه آن نهایت لذت را ببرید.
برای مطالعه طرز تهیه کوکو سبزی
مواد لازم برای تهیه کوکو کدو سبز
مواد اولیه | میزان لازم |
کدوسبز | 4 تا 5 عدد |
پیاز | 1 عدد |
تخم مرغ | 4 عدد |
آرد سوخاری | 1 قاشق غذا خوری |
روغن | به میزان دلخواه |
ادویه | به میزان دلخواه |
فوت وفن: در این طرز تهیه کوکو کدوسبز می توانید آرد نخودچی را جایگزین آرد سوخاری کنید.
مراحل تهیه کوکوی کدوسبز
کوکو کدوسبز در مدت زمان 45 دقیقه تا 1 ساعت آماده می گردد. در ادامه قدم به قدم کوکو کدو سبز خوشمزه را آماده می کنیم.
برای مطالعه طرز تهیه کوکو لوبیا سبز
قدم اول: آماده کردن کدوسبز
در قدم اول برای تهیه کوکو کدوسبز باید کدوسبز را آماده کنید. کدوسبز را تمیز بشویید و پوست آن را بگیرید. کدوسبز را با رنده درشت یا میکسر رنده کنید.
فوت وفن: در تهیه کوکوی کدوسبز بهتر است که کدوسبز را پوره نکنید؛ چون بعد از گذشت مدتی کدوسبز آب می اندازد و باید آب آن را جدا کنید.
قدم دوم: گرفتن آب کدوسبز
پس از رنده کردن کدوسبز به آن میزانی نمک اضافه کنید و اجازه دهید که کدو آب بیندازد. پس از آب انداختن کدوسبز با یاری فشار دست آب آن را بگیرید.
فوت وفن: در این قدم دقت کنید تا آب کدوسبز کاملا گرفته گردد تا در زمان پخت، کوکو نرم نگردد و شکل خود را به خوبی حفظ کند.
قدم سوم: رنده کردن پیاز
در قدم سوم باید پیاز را به کدوسبز اضافه کنید. قبل از اضافه کردن پیاز آن را پوست بگیرید و با رنده آن را رنده کنید و حتماً آب پیاز را بگیرید و به کدوسبز رنده شده اضافه کنید.
قدم چهارم: اضافه کردن ادویه
برای طعم دار شدن کوکو، ادویه دلخواهتان را به کدوسبز و پیاز اضافه کنید و مواد را باهم مخلوط کنید تا یکدست گردد و در آخر 1 قاشق غذا خوری آرد سوخاری به کدو سبز و پیاز مخلوط شده اضافه کنید.
فوت وفن: اضافه کردن آرد سوخاری به کوکو به چسبندگی آن یاری می نماید و در زمان پخت کوکو شکل خود را حفظ می نماید.
قدم پنجم: اضافه کردن تخم مرغ
تخم مرغ را به مخلوط کدوسبز و پیاز اضافه کنید و مواد را باهم مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند.
فوت وفن: اگر تعداد تخم مرغ بیشتری به کوکوی کدوسبز اضافه کنید؛ در زمان پخت کوکو شکل خود را از دست می دهد.
قدم ششم: پختن کوکو کدوسبز
در قدم آخر یک تابه میانه انتخاب کنید و میزانی روغن داخل تابه بریزید تا داغ گردد. پس از داغ شدن روغن مایع کوکو را داخل تابه بریزید و اجازه دهید که کوکو در حرارت ملایم به آرامی پخته و نرم گردد. شما می توانید در این قدم به سلیقه خودتان کوکو را در میزان های مختلف سرخ کنید.
فوت وفن: پس از سرخ شدن کوکو، آن را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته گردد.
برای مطالعه طرز تهیه کوکوی پیازچه
سخن پایانی
کوکو کدوسبز یک غذا سریع و خوشمزه برای زمان های است که زمان طولانی برای پخت غذا ندارید و هوس غذای خوشمزه نموده اید. این غذا با ترکیب خوشمزه کدوسبز، تخم مرغ در مدت زمان 45 دقیقه تا 1 ساعت آماده می گردد. شما می توانید کوکوی کدو سبز رژیمی را در فر آماده کنید و از طعم خوشمزه آن لذت ببرید. تا الان تصمیم نگرفته اید که برای شام یا پیک نیک آخر هفته کدام غذا را آماده کنید؟ کوکو کدو سبز را امتحان کنید؛ حتما هوادار این غذای خوشمزه می گردد.
منبع: دیجیکالا مگ