طرز تهیه ذرت خامه ای خانگی با طعم فوق العاده عالی
به گزارش مجله بابلسر، ذرت خامه ای یکی از انواع دسر های بسیار خوشمزه و پرطرفدار است که در مدت کمی و به راحتی می توانید آن را تهیه کنید، در این مقاله به شما عزیزان طرز تهیه ذرت خامه ای را آموزش خواهیم داد.
به گزارش خبرنگاران به نقل از آرگا
مواد لازم جهت تهیه ذرت خامه ای
- ذرت پخته یخ زده : 225 گرم
- شیر : یک و یک دوم پیمانه
- کره : 20 گرم
- پنیر پیتزا : یک دوم پیمانه
- آرد سفید : یک قاشق غذا خوری
- نمک و فلفل : به میزان لازم
طرز تهیه ذرت خامه ای یا طعم به یاد ماندنی
در روش تهیه ذرت خامه ای ابتدا ذرت پخته یخ زده را داخل آبکش قرار دهید و به منظور باز شدن یخ ذرت آن ها را چند بار آبکشی کنید سپس داخل قابلمه بریزید.
حالا به آن نمک، فلفل، کره و یک پیمانه شیر بیافزایید و اجازه دهید کره بر روی حرارت ملایم آب و شیر داغ شود، در این فاصله زمانی که شیر داغ می شود باقی مانده شیر و آرد را داخل یک کاسه بریزید.
حالا با کمک یک همزمن دستی شیر و آرد را خوب هم بزنید تا محلول یکدست شود سپس مخلوط شیر را به قابلمه ذرت اضافه کنید و سریع بر روی حرارت ملایم به طور یکنواخت به مدت ده دقیقه هم بزنید تا مخلوط غلیظ و آرد لعاب بیندازد.
در مرحله آخر از طرز تهیه ذرت خامه ای به مخلوط حاصل پنیر پیتزا اضافه کرده و شروع به هم زدن کنید تا پنیر کاملا آب شود حالا ذرت کرمی و خامه ای آماده است تا آن را کنار غذاهای دیگر و یا به تنهایی سرو کنید نوش جان.
منبع: جام جم آنلاین