طرز تهیه ترشی کلم قرمز با سرکه سفید
به گزارش مجله بابلسر، ترشی کلم قرمز از آن ترشی هایی ست که می توان در کنار انواع غذاها از آن استفاده کرد؛ این ترشی برخلاف دیگر ترشی ها خیلی راحت و با چند قلم مواد درست می گردد و می توان آن را برای مدت طولانی نگه داشت. از این ترشی به عنوان دورچین بسیاری از غذاها هم استفاده می گردد. پس بهتر است یک شیشه از آن را همواره در یخچال تان داشته باشید تا هم از عطر و طعم بی نظیرش لذت ببرید و هم انواع غذاها را با آن تزیین کنید. همراه مان باشید که می خواهیم در این مطلب از خبرنگاران مگ از طرز تهیه ترشی کلم قرمز با سرکه سفید حرف بزنیم و بگوییم که چگونه می توانید این ترشی را به برترین شکل ممکن درست کنید.
طرز تهیه انواع ترشی های تابستانی را از اینجا ببینید.
طرز تهیه ترشی کلم قرمز با سرکه سفید؛ روش اول
ترشی کلم قرمز بهتر است با یک سرکه مرغوب آماده گردد تا در نهایت عطر و طعم بهتری داشته باشد. برای درست کردنش به مواد زیر احتیاج دارید:
مواد لازم | اندازه |
کلم قرمز | 2 عدد میانه |
آب | 2 لیوان |
نمک | 2 قاشق غذاخوری |
شکر | 5 تا 7 قاشق غذاخوری |
سرکه سفید | 2 لیوان |
طرز تهیه ترشی برگ کلم قرمز با سرکه سفید: مراحل زیر را قدم به قدم پیش بروید تا یک ترشی خوشمزه و حرفه ای درست کنید.
مرحله اول: ابتدا کلم ها را خوب بشویید و بگذارید تا کاملا خشک شوند. حالا هر کلم را با یک چاقوی تیز به چهار قسمت تقسیم کنید و سپس به صورت خلال های باریک برش بزنید. برای این کار می توانید از رنده هم بهره ببرید. حالا این کلم ها را داخل یک ظرف بریزید و روی آن ها دو قاشق غذاخوری نمک بپاشید.
مرحله دوم: با دست کلم ها را مخلوط کنید تا همه قسمت های آن به نمک آغشته گردد. سپس روی ظرف را با یک سلفون یا پلاستیک فریزر بپوشانید.
مرحله سوم: بهتر است این ترکیب برای مدت زمان یک ساعت در دمای محیط بماند تا آب بیندازد. حالا با دست آب کلم ها را بگیرید و داخل ظرف دیگری بریزید تا آب اضافه آن ها به خوبی گرفته گردد.
مرحله چهارم: شکرها را روی کلم بریزید تا طعم ترشی را ملس کند و تندی سرکه را از بین ببرد. با یک قاشق، مخلوط سرکه و شکر را به خوبی ترکیب کنید.
مرحله پنجم: داخل یک ظرف دو لیوان سرکه سفید و 2 لیوان آب جوشیده شده سرد را ترکیب کنید و این مخلوط را روی کلم ها بریزید. اجازه دهید تا این ترکیب برای مدت زمان دو ساعت در دمای محیط بماند و خوش رنگ گردد.
مرحله ششم: ترشی ها را داخل یک ظرف شیشه ای بریزید و درش را محکم ببندید. ظرف ترشی باید داخل یخچال نگهداری گردد. ترشی کلم بعد از یک روز استراحت جا می افتد و می توان آن را مصرف کرد.
طرز تهیه ترشی کلم قرمز رستورانی با سرکه سفید، روش دوم
ترشی کلم قرمز را می توانید به یک روش دیگر هم درست کنید. در این روش کلم ها نرم تر می شوند و ترشی طعم متفاوت تری دارد. برای درست کردنش به مواد زیر احتیاج دارید:
مواد لازم | اندازه |
کلم قرمز | 1 عدد میانه |
سرکه سفید | 1 پیمانه |
آب | 1 پیمانه |
شکر | 1/4 پیمانه |
نمک | 1 قاشق غذاخوری |
سیر | 3 حبه |
دانه خردل | 1 قاشق چایخوری |
فلفل قرمز | به اندازه لازم |
طرز تهیه ترشی کلم قرمز با سرکه سفید فوری:
برای درست کردن یک دورچین خوشمزه با کلم قرمز، طبق مراحل زیر پیش بروید:
مرحله اول: مانند مرحله قبل، کلم ها را بشویید و اجازه دهید تا آب آن ها به طور کامل گرفته گردد. سپس به شکل نوارهای باریک برش بزنید.
مرحله دوم: در این مرحله سرکه، آب، شکر، نمک، سیر و دانه خردل را ترکیب کنید و روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید. پس از آن حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا به مدت 5 دقیقه بجوشد. وقتی شکر کاملا حل شد، فلفل قرمز را هم اضافه کنید تا ترشی کمی تند و ملس گردد.
مرحله سوم: حالا نوارهای کلم قرمز را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید تا به مدت 10 تا 15 دقیقه در این مخلوط بجوشد. سپس زیر آن را خاموش کنید و بگذارید تا ترشی کاملا خنک گردد.
مرحله چهارم: ترشی را داخل یک ظرف شیشه ای بریزید و در یخچال بگذارید و بعد از 6 ساعت، آن را مصرف کنید.
فیلم طرز تهیه ترشی ربی (مشهدی) را از اینجا ببینید.
سوالات متداول
چه ظرف هایی برترین گزینه برای نگهداری ترشی کلم هستند؟
بهتر است برای این ترشی از ظروف پلاستیکی استفاده نکنید و ترشی ها را داخل یک ظرف شیشه ای بریزید.
برترین سرکه برای تهیه ترشی کلم چیست؟
بهتر است برای تهیه این ترشی از سرکه سفید بهره ببرید تا برای مدت بیشتری خوشرنگ و خوش طعم باقی بماند.
آیا می توان برای تهیه این ترشی از سیر خام هم استفاده کرد؟
اگر ترشی را با روش اول درست می کنید، می توانید تعدادی سیر خام به آن اضافه کنید و اندازهی فلفل هم بریزید تا طعم متفاوت تری پیدا کند.
سیر ترشی را به این روش درست کنید و از طعم خوبش لذت ببرید.
جمع بندی
ممکن است طرز تهیه ترشی کلم قرمز با سرکه سفید روش های دیگری هم داشته باشد؛ اما ما در این مطلب 2 تا از برترین روش های طرز تهیه آن را آموزش دادیم تا این ترشی را درست کنید و در کنار غذاهای خود از تجربه طعم بی نظیرش لذت ببرید. این ترشی را می توان تا یک ماه در یخچال نگه داشت و به عنوان دورچین کنار جوجه کباب، مرغ و انواع غذاهای دیگر سرو کرد. برای تهیه این ترشی می توان از سرکه سیب هم استفاده نمود که طعم ملایم تر و ترشی کمتری دارد و عطر خاصی به آن می بخشد. بعلاوه ادویه هایی مثل زیره، گشنیز و زنجبیل هم گزینه خوبی برای خوش طعم تر کردن این ترشی محسوب می گردد. بنابراین می توانید عطر و طعم ترشی کلم را با توجه به ذائقه خود تنظیم کنید و با اضافه کردن اندازهی آب نارنج یا آب لیمو، رنگ زیبای آن را ثابت نگه دارید.
منبع: دیجیکالا مگ