طرز تهیه گشنیز کباب آذری و ماکویی؛متفاوت و خوشمزه

به گزارش مجله بابلسر، امتحان کردن طعم های تازه کباب برای ما ایرانیان که معمولاً عاشق مزه لذیذ این غذای دوست داشتنی هستیم، بسیار لذت بخش است. در هر شهر و هر استان ایران کباب به روش متفاوت طبخ می شود. گشنیز کباب ماکویی یکی از لذیذترین انواع کباب است که عطر بسیار دلپذیری دارد و همچون کباب تابه ای در داخل روغن سرخ می شود و همراه با سس مخصوص سرو می شود. در این مقاله می توانید طرز تهیه گشنیز کباب آذری خوشمزه را یاد بگیرید.

طرز تهیه گشنیز کباب آذری و ماکویی؛متفاوت و خوشمزه

مواد لازم برای 6 نفر

گوشت چرخ نموده نیم چرب: نیم کیلو

لپه: 200 گرم

پیاز میانه: 2 عدد

تخم مرغ: 2 عدد

گشهم تازه: نیم کیلو

لیمو عمانی: به اندازه لازم

آرد: یک قاشق غذاخوری

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به اندازه لازم

روغن سرخ کردنی: به اندازه لازم

طرز تهیه

در اولین مرحله از طرز تهیه کباب آذربایجانی باید لپه ها را بشویید و برای 2 ساعت در آب بریزید تا خیس بخورد. سپس لپه ها را به همراه اندازهی آب در یک قابلمه بریزید و برای حدود 1 ساعت با شعله میانه روی گاز قرار دهید تا خوب پخته گردد. بعد از اینکه لپه ها پخته شدند، لبه ها را از آب جدا کنید و آب آن را نگه دارید.

در دومین مرحله از تهیه گشهم کباب ماکویی باید گشهم ها را تمیز کنید و خوب بشویید. سپس آن ها را داخل آبکش قرار دهید تا آب اضافه آن خارج گردد. یک پیاز را از وسط نصف کنید و همراه با گوشت چرخ نموده در دستگاه خرد کن بریزید. گوشت و پیاز را خوب میکس کنید. مخلوط گوشت و پیاز را در یک کاسه بریزید و سپس لپه های پخت شده را به آن اضافه کنید. پیاز دیگر را هم در دستگاه خرد کن کاملاً ریز کنید. به بقیه مواد اضافه کنید.

در سومین مرحله از طرز تهیه کباب آذربایجانی باید یک دستکش به دست کنید و مواد را خوب با هم ترکیب کنید و ورز دهید. سپس اندازهی نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به آن اضافه کنید. سپس تخم مرغ ها را هم به سایر مواد گشهم کباب آذری خوشمزه اضافه کنید و سپس خوب هم بزنید.

در این مرحله از درست کردن گشهم کباب ماکویی باید یک ماهیتابه را روی گاز قرار دهید و شعله گاز را با حرارت ملایم روشن کنید. اندازهی روغن داخل تابه بریزید تا داغ گردد. سپس به اندازه یک گردو از مواد گوشتی بردارید و آن را به صورت گرد در آورید و داخل روغن بریزید. می توانید برای اینکه کباب شما جلوه زیباتری بگیرد، آن را به جای حالت کوفته ای، در سیخ چوبی درست کنید.

در آخرین مرحله از گشهم کباب آذری خوشمزه باید برای درست کردن سس، گشهم ها را خرد کنید و در اندازهی روغن سرخ کنید. سپس یک پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و سرخ کنید و یک قاشق آرد به آن اضافه کنید. آب لپه ای که از قبل کنار گذاشته بودید را به پیاز اضافه کنید و در صورت احتیاج کمی آب هم به مواد بیفزایید. حال لیمو عمانی ها را سوراخ کنید و بعد از به جوش آمدن آب داخل قابلمه بیندازید. بعد از چند جوش خوردن گشهم ها را اضافه کنید. 15 دقیقه صبر کنید و سپس کباب های را داخل سس بیندازید و اجازه دهید مواد 5 دقیقه جوش بخورد تا آماده گردد.

نکات و فوت و فن های طرز تهیه گشهم کباب آذری خوشمزه

*برای درست کردن گشهم کباب نباید گشهم ها را خیلی خرد کنید. بهتر است آن ها را درشت تر خرد نمایید.

*سس این کباب باید غلیظ گردد و بعد از اینکه به غلظت مناسبی رسید، کباب ها را به آن اضافه کنید.

*شما می توانید این غذا را هم با نان و هم برنج میل کنید.

*ورز دادن گوشت موجب می گردد تا کباب شما منسجم تر گردد و راحت تر بتوانید آن را سرخ کنید.

منبع: گردشبان
انتشار: 20 مرداد 1400 بروزرسانی: 20 مرداد 1400 گردآورنده: babalaser.ir شناسه مطلب: 1577

به "طرز تهیه گشنیز کباب آذری و ماکویی؛متفاوت و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه گشنیز کباب آذری و ماکویی؛متفاوت و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید