طرز تهیه پنکیک ذرت
به گزارش مجله بابلسر، به گزارش خبرنگاران به نقل از نمناک،طرز تهیه پنکیک ذرت را می توانید در ادامه مطالب در آشپرخانه نمناک مشاهده کنید.
مواد لازم پنکیک
آرد سفید | 1 پیمانه |
سفیده تخم مرغ | 1 عدد |
شیر | دو سوم پیمانه |
کنسرو ذرت | 1 عدد، 200 گرمی |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
روغن | برای سرخ کردن |
چاتنی گوجه فرنگی | برای سرو |
طرز تهیه پنکیک
- آرد، سفیده تخم مرغ ، شیر و نصف از ذرت را در غذاساز یا مخلوط کن ریخته تا پوره ای شکل گردد. نمک، فلفل و مابقی ذرت را به مخلوط اضافه کنید.
- روغن را در تابه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید سپس به اندازه یک قاشق غذاخوری از مایه را برداشته، داخل تابه بریزید و دو طرف پنکیک را سرخ کنید تا طلایی گردد.
- پنکیک های آماده شده را در ظرف مورد نظر چیده و با چاتنی گوجه فرنگی یا به دلخواه با سس کچاپ یا تند سرو نمایید.
انتشار: 20 آبان 1399
بروزرسانی: 20 آبان 1399
گردآورنده: babalaser.ir
شناسه مطلب: 884
به "طرز تهیه پنکیک ذرت" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پنکیک ذرت"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید