طرز تهیه پنکیک ذرت

به گزارش مجله بابلسر، به گزارش خبرنگاران به نقل از نمناک،طرز تهیه پنکیک ذرت را می توانید در ادامه مطالب در آشپرخانه نمناک مشاهده کنید.

طرز تهیه پنکیک ذرت

مواد لازم پنکیک

آرد سفید1 پیمانه
سفیده تخم مرغ1 عدد
شیردو سوم پیمانه
کنسرو ذرت1 عدد، 200 گرمی
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن برای سرخ کردن
چاتنی گوجه فرنگیبرای سرو

طرز تهیه پنکیک

  1. آرد، سفیده تخم مرغ ، شیر و نصف از ذرت را در غذاساز یا مخلوط کن ریخته تا پوره ای شکل گردد. نمک، فلفل و مابقی ذرت را به مخلوط اضافه کنید.
  2. روغن را در تابه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید سپس به اندازه یک قاشق غذاخوری از مایه را برداشته، داخل تابه بریزید و دو طرف پنکیک را سرخ کنید تا طلایی گردد.
  3. پنکیک های آماده شده را در ظرف مورد نظر چیده و با چاتنی گوجه فرنگی یا به دلخواه با سس کچاپ یا تند سرو نمایید.
منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 20 آبان 1399 بروزرسانی: 20 آبان 1399 گردآورنده: babalaser.ir شناسه مطلب: 884

به "طرز تهیه پنکیک ذرت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پنکیک ذرت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید