طرز تهیه نان باگت در خانه

به گزارش مجله بابلسر، نان باگت یکی از انواع نان های محبوب و پر مصرف در دنیا است که در کشور ما بیشتر برای غذاهای ساندویچی استفاده می گردد

طرز تهیه نان باگت در خانه

جهت دریافت خدمات پتینه سقف منزل با گروه ساختمانی آبان در ارتباط باشید. هر گونه خدمات رنگ آمیزی با تکنیک های مدرن پتینه کاری را به ما بسپارید.

به گزارش خبرنگاران به نقل از چی شی

مواد لازم نان باگت
آب ولرم1 پیمانه
بکینگ پودر1 قاشق چایخوری
آرد قنادی3 پیمانه
نمکیک و ½ قاشق چایخوری
روغن مایع2 قاشق غذاخوری
کره2 قاشق غذاخوری
مواد لازم خمیر مایه
آب ولرم2 قاشق غذاخوری
شیر ولرم2 قاشق غذاخوری
خمیر مایه فوری1 قاشق غذاخوری
شکر1 قاشق غذاخوری

دستور پخت نان باگت

مرحله اول

ابتدا مواد خمیر مایه که عبارتند از آب ولرم، شیر ولرم، خمیر مایه فوری و شکر را با هم در یک ظرف مناسب مخلوط می کنیم و درب ظرف را می بندیم و به مدت 10 دقیقه در یک جای گرم قرار می دهیم تا روی خمیر مایه حباب بزند و عمل بیاید.

مرحله دوم

آرد را دو مرتبه الکی می کنیم، سپس نصف آرد را به همراه نمک و بکینگ پودر مخلوط می کنیم و داخل یک ظرف گود می ریزیم و وسط آرد را خالی می کنیم. حالا 1 پیمانه آب ولرن و خمیر مایه عمل آمده را وسط آرد می ریزیم و مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

حالا نصف دیگر آرد را کم کم اضافه می کنیم و خمیر را با دست ورز می دهیم تا شکل بگیرد. پس از اینکه خمیر شکل گرفت کره نر م شده و روغن مایع را اضافه می کنیم و به مدت 5 دقیقه خمیر را به صورت متداوم با دست ورز می دهیم.

مرحله چهارم

حالا یک کاسه با حجمی دو برابر خمیر را با روغن چرب می کنیم سپس خمیر را داخل آنرا می ریزیم و با سلفون روی کاسه را می پوشانیم. بر روی سلفون هم یک دستمال حوله ای می اندازیم و خمیر را در یک جای گرم قرار می دهیم تا استراحت کند.

مرحله پنجم

حدود یک ساعت بعد خمیر ما باید دو برابر شده باشد، خمیر را از کاسه خارج می کنیم و 5 دقیقه ورز می دهیم تا هوای اضافی موجود در خمیر خارج گردد. حالا باید خمیر را به چونه های 150 گرمی تبدیل کنیم. اگر نان باگت کوچک تر می خواهید چونه های کوچکتری بگیرید.

مرحله ششم

حالا روی سطح کار کمی آرد پاشی می کنیم و هر چانه را با وردنه به شکل یک نان لواش کوچک باز می کنیم، سپس خمیر را به شکل لوله جمع می کنیم و برای اینکه رول نان فانتری هنگام پخت باز نگردد، اطراف خمیر را هم با دست به هم می چسبانیم.

مرحله هفتم

حالا کاغذ روغنی چرب شده کف را کف سینی فر قرار می دهیم و خمیرها را با فاصله روی کاغذ روغنی می چینیم. حالا مجددا روی خمیرها را با یک دستمال تمیز می پوشانیم تا به مدت 30 دیگر استراحت نمایند و کمی حجم بگیرند.

مرحله هشتم

حالا باید فر را با حرارت 200 درجه سانتیگراد (برای فر برقی 180 درجه سانتیگراد) روشن کنیم تا کاملا گرم گردد، پس از گذشت 30 دقیقه روی خمیرها را با کمی شیر رومال می کنیم و به مدت 20 دقیقه داخل فر قرار می دهیم تا آماده شوند.

مرحله نهم

بعد از پخت نان ها را کاغذ روغنی جدا می کنیم و روی توری خنک نماینده قرار می دهیم، در همین حین با کره ذوب شده نان های آماده شده را رومال می کنیم و اجازه می دهیم به طور کامل خنک شوند، سپس نان ها را جمع می کنیم.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 18 بهمن 1399 بروزرسانی: 18 بهمن 1399 گردآورنده: babalaser.ir شناسه مطلب: 1069

به "طرز تهیه نان باگت در خانه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه نان باگت در خانه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید