بهبود کارایی فرآیند استخراج نانو محصولات طبیعی
به گزارش مجله بابلسر، یکی از شرکت های استخراج کننده عصاره ها و ترکیبات طبیعی و گیاهی مبتنی بر فناوری نانو پیروز شده تا با استفاده از سامانه هایی، کارایی فرآیند خود را بهبود دهد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرنگاران، شرکت آرونانوتک برندز (AREV NANOTEC BRANDS INC) گفت که با استفاده از فناوری نانو و سیستم سرمایشی مورد استفاده در فرآیند تولید اتانول، طیفی از محصولات را تولید و به بازار عرضه می کند.
سیستم تولیدی این شرکت از یک واحد خنک کننده صنعتی سفارشی تشکیل شده است که تا 55- درجه سانتیگراد سرد می شود و می توان این دما را با استفاده از یک فرآیند اضافی کاهش بیشتری داد. مایع خنک کننده به طور مستقیم در تجهیزاتی تزریق می شود که با سامانه های استخراج اختصاصی این شرکت ادغام شده اند. این سامانه، اقدام به استخراج عصاره گیاهی می کند.
مایعی که از مواد گیاهی استخراج می شود به طور معمول دارای واکس هایی است که باید با یک فرآیند سرمایشی و فیلتراسیون از بین بفرایند. این واکس ها پیش از این به عنوان دورریز در نظر گرفته می شدند، اما اکنون می توان از آن ها در مواد آرایشی و روان کننده هایی با گرید خوراکی استفاده کرد.
این شرکت در فرآیند استخراج خود، فیتوترکیبات را هدف قرار داده و آن ها را به بخش های نانویی تبدیل می کند که در محصولات بهداشتی طبیعی، فرمولاسیون های دارویی و غنی سازی مواد غذایی مورد استفاده قرار می گیرند. این ذرات به دلیل اندازه کوچک و توانایی جذب مواد در بدن، قابلیت دسترسی زیستی را افزایش داده اند.
برخی از زیست توده های شسته شده را می توان با آسیاب کردن مواد و استفاده از تجهیزات فناوری نانو این شرکت، بازیافت کرد. زیست توده فرآوری شده را همچنین می توان در مخازن تخمیر برای تولید اتانول مورد استفاده قرار داد که به نوبه خود می تواند گلوله شده و در خوراک دام مورد استفاده قرار گیرد که با این کار، ضایعات واقعی فرآیند تقریبا صفر می شود. این ها تنها برخی از نوآوری های شرکت آرونانوتک برندز در راستا توسعه خود است.
مایک ویترو، مدیرعامل این شرکت، گفت: ما بسیار هوشمندانه عمل کردیم و این رویکرد باعث نوآوری شده است. این ها مواردی هستند که محصولاتی با حاشیه سود بالا را وارد بازار می کنند. این فرایند موجب تولید محصولات نهایی باکیفیت برای سلامتی انسان ها، حیوانات خانگی و همچنین برای کمک به حفظ کره زمین می شود.
منبع: خبرگزاری دانشجو