استارتاپ ها بیرون از دنیای سیلیکون ولی

به گزارش مجله بابلسر، به یاری هوش مصنوعی، انواع مختلفی از دستگاه ها و روبات ها ساخته می شوند که در حوزه های مختلفی کاربرد دارند، اما کاربرد هوش مصنوعی کار ساده ای نیست و به مقدماتی احتیاج دارد.

استارتاپ ها بیرون از دنیای سیلیکون ولی

با 8 استارتاپ خلاق غیرآمریکایی آشنا شوید

سیلیکون ولی، یا دره سیلیکون، جایی که استارتاپ ها در آن متولد می شوند. سال ها پیش در آمریکا سیلیکون ولی بر سر زبان ها افتاد. هر سرمایه گذاری که می خواست بخشی از سرمایه خود را صرف کسب و کارهای آنلاین و اینترنتی کند، سر از سیلیکون ولی درمی آورد، اما حالا استارتاپ ها در هر جایی متولد می شوند. نکته مهم تر این است که نوآوری دیگر محدود به سیلیکون ولی نیست. استارتاپ های خلاقانه بسیاری وجود دارند که نوآوری های آنها زبانزد خاص و عام شده ولی متعلق به آمریکا و سیلیکون ولی نیستند. مجمع دنیای اقتصاد هم در سال 2019 کوشش کرد با آنالیز خلاق ترین استارتاپ ها نشان دهد که آنها الزاما متعلق به سیلیکون ولی نیستند. این نهاد بین المللی، فهرستی از شرکت ها و استارتاپ هایی را فراهم نموده که با نوآوری خود شناخته شده اند و از ابتدا متعلق به سیلیکون ولی نبوده اند.

دایاگنوستیکس1928

این روزها که کرونا به هر جایی سرک کشیده، بهتر می توان به اهمیت این استارتاپ سوئدی پی برد. دایاگنوستیکس1938، یک استارتاپ کاملا خلاقانه است که در زمینه پزشکی نوآوری مهمی داشته و می تواند به بیماران یاری کند علائم بیماری خود را راحت تر تشخیص دهند. این شرکت در حقیقت پلتفرمی را ایجاد نموده که کاربران می توانند به یاری آن بیماری خود را با توجه به علائم آن تشخیص دهند.

آرگو اسمارت

همان طور که گفتیم، همه استارتاپ ها در سیلیکون ولی متولد نشده اند. آرگو اسمارت شرکتی برزیلی است که در حوزه کشاورزی فعالیت می نماید. این استارتاپ به یاری سنسورهایی که دارد، شرایط گیاهان مختلف را حین رشد رصد می نماید. در واقع این استارتاپ به کشاورزان یاری می نماید به صورت آنلاین شرایط محصولات کشاورزی خود را آنالیز نمایند و به این ترتیب مدیریت بهتری برای محصولات خود داشته باشند.

اپلاید برین ریسرچ

این روزها هوش مصنوعی در بسیاری از کسب و کارها مورد استفاده قرار می گیرد. در واقع به یاری هوش مصنوعی، انواع مختلفی از دستگاه ها و روبات ها ساخته می شوند که در حوزه های مختلفی کاربرد دارند، اما کاربرد هوش مصنوعی کار ساده ای نیست و به مقدماتی احتیاج دارد. در کانادا استارتاپی ایجاد شده به نام اپلاید برین ریسرچ. این استارتاپ در زمینه هوش مصنوعی تخصص دارد و به شرکت ها و کسب و کارهای مختلف یاری می نماید به دستگاه های مورد احتیاج خود دسترسی پیدا نمایند؛ یعنی این شرکت به یاری هوش مصنوعی ابزار و روبات های لازم را اختراع می نماید. به این ترتیب برای استفاده از دستگاه های هوشمند امروزی دیگر احتیاجی به ماشین های سنتی و یادگیری الگوریتم های آن نیست، می توان کار پیچیده خود را به این استارتاپ خلاق سپرد.

بنوولنت

همان طور که گفتیم، این روزها بسیاری از افراد از هوش مصنوعی برای بهبود عملکرد خود به ویژه در کسب و کارها بهره می گیرند اما همواره احتیاج به یک دستگاه یا روبات فیزیکی نیست. بسیاری از شرکت ها کار خود را به یاری نرم افزارهای هوشمند انجام می دهند. شرکت بنوولنت یکی از همان استارتاپ هایی است که عمده تمرکز خود را روی ساخت و فراوری نرم افزارهای مدرن به یاری هوش مصنوعی گذاشته است. این شرکت بریتانیایی اطلاعات لازم را از مشتری می گیرد و در کوتاه ترین زمان ممکن، نرم افزار مورد نظر را ایجاد می نماید.

بست مایل

سوئیس یکی از پیشرفته ترین کشورهای دنیا است. در این کشور از خودروها و لوازم حمل ونقلی استفاده می گردد که راننده ندارند و به صورت مستقل و به یاری اینترنت اشیا جابه جا می شوند. اما در این کشور استارتاپی خلاقانه روی کار آمده به اسم بست مایل که به بهبود عملکرد این خودروها یاری می نماید. در این کشور اتوبوس هایی وجود دارند که بدون حضور راننده کار می نمایند. بست مایل به شرکت های دارنده این اتوبوس ها یاری می نماید بهتر و دقیق تر این خودروهای خود را مدیریت نمایند.

بیت پسا

حتما نام بیت کوین به گوشتان خورده، ارزی مجازی که این روزها بازارش حسابی داغ شده و در بسیاری از کشورهای پیشرفته به راحتی آن را معامله می نمایند. اما اگر کسی در کشورهای در حال توسعه به دنبال خرید و فروش این ارز مجازی باشد، چطور باید اقدام کند؟ در آفریقا استارتاپی به نام بیت پسا راه اندازی شده که به مردم یاری می نماید در صورت تمایل بیت کوین خریداری نمایند و یا بفروشند. در واقع این استارتاپ فضایی را برای معامله بیت کوین برای مردمی در شرایط عادی، فراهم می نماید. مقر این استارتاپ هم در کشور کنیا قرار گرفته است.

دیلر

اگر نگاهی به فیلم ها و سریال های امروزی بیندازید، حتما چشمتان به تصاویر هوایی جذاب می خورد؛ تصاویری که عمدتا با نام هلی شات می شناسیم، اما همه امکانات لازم برای دست یافتن به تصاویر هوایی را ندارند. در فرانسه استارتاپی راه اندازی شده به نام دیلر که عمده تمرکز خود را روی پهپادهای کوچک گذاشته و به افراد اجازه می دهد در صورت احتیاج از هر جایی به تصاویر هوایی زیبا و جذاب دست پیدا نمایند. آنها هم می توانند تصاویر هوایی موجود را ببینند و خریداری نمایند و هم می توانند تصاویری جدید سفارش دهند. این استارتاپ خلاقانه در قالب سایت و به صورت حضوری خدمات خود را ارائه می دهد.

اورلجر

معامله طلا و جواهر کار ساده ای نیست. بسیاری از اوقات خرید و فروش کالاهای ارزشمندی مثل الماس می تواند با کلاهبرداری های عظیم همراه گردد. در بریتانیا استارتاپی راه اندازی شده به نام اورلجر که کوشش دارد جلوی این کلاهبرداری ها را بگیرد. در واقع عمده تمرکز این استارتاپ روی مسئله کلاهبرداری و قاچاق است که به صورت آشکار انجام می گردد. مسئولان در این شرکت کوشش دارند مانع انجام این کلاهبرداری ها شوند.

منبع: مجله شنبه
انتشار: 2 مهر 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: babalaser.ir شناسه مطلب: 784

به "استارتاپ ها بیرون از دنیای سیلیکون ولی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "استارتاپ ها بیرون از دنیای سیلیکون ولی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید