مقایسه گلکسی A52 با آیفون SE 2020؛ جذابیت گوشی فقط به پردازنده نیست!

به گزارش مجله بابلسر، در این مطلب به مقایسه گلکسی A52 با آیفون SE 2020 می پردازیم تا ببینیم در نهایت کدام یک از این دو گوشی که تقریبا در یک محدوده قیمتی قرار دارند می توانند به عنوان یک میان رده، گزینه خوبی برای خرید در سال 2021 باشند.

مقایسه گلکسی A52 با آیفون SE 2020؛ جذابیت گوشی فقط به پردازنده نیست!

سامسونگ به تازگی از گوشی گلکسی A52 به عنوان جانشین گلکسی A51 رونمایی کرد. محصولی که در آنالیز مربوط به آن به این نتیجه رسیدیم که در مجموع، اگر بهترین نباشد، قطعا یکی بهترین میان رده هایی است که تا به امروز فراوری شده. چرا که گوشی های سری گلکسی A دیگر مثل سابق یک میان رده با قابلیت های میان رده نیستند، بلکه یک سری قابلیت خوب از پرچم دارها را هم در خود می بینند. گلکسی A52 از نمونه های شاخص این سری است که از نمایشگر 90 هرتزی با پنل AMOLED، دوربین مجهز به لرزشگیر اپتیکال، اینترنت 5G و بسیاری موارد خوب دیگر بهره می برد.

آیا گلکسی A52 واقعا میان رده ای است که ارزش خرید بالایی داشته باشد؟ در آنالیز هایی که از این گوشی انجام شد به این پرسش پاسخ مثبت دادیم. اما اگر در مقایسه با محصولی دیگر بخواهیم در نظر بگیریم، شاید اوضاع کمی فرق کند. در محدوده قیمتی این گوشی در دنیای آیفون ها، یک محصول را شاهد هستیم که ظاهری قدیمی دارد اما سال گذشته راهی بازار شد؛ آیفون SE 2020 که اپل آن را با پردازنده ای پرچم دار و تمام قابلیت های یک میان رده راهی بازار کرد.

گلکسی SE 2020 توانست در کنار آیفون 11، یکی از پرفروش ترین گوشی های اپل و البته سال 2020 لقب بگیرد. بنابراین اگرچه ضعف باتری آن بسیار زیاد است، اما نمی توان عملکرد عالی آن را نادیده گرفت. بنابراین تصمیم گرفتیم در این مطلب به مقایسه این دو گوشی بپردازیم و در نهایت ببینیم برای کاربرانی که بودجه محدودی دارند و به دنبال یک میان رده خوب می گردند، کدام گوشی انتخاب بهتری است. در ادامه به صورت خلاصه، به رجحان های این دو به نسبت هم اشاره خواهیم داشت و سپس به جزئیات پیرامون آن ها می پردازیم.

  • گلکسی A52 نمایشگر بسیار عظیم تری دارد
  • گلکسی A52 دوربین های بیشتر و در نتیجه حالت های عکاسی گوناگونی دارد
  • گلکسی A52 طول عمر باتری بیشتری دارد
  • گلکسی A52 از نمایشگر باکیفیت تر با رفرش ریت بالاتر بهره می برد
  • گلکسی A52 از جک هدفون و اسلات کارت حافظه بهره می برد
  • گلکسی A52 طراحی مدرن و زیباتری دارد
  • آیفون SE 2020 جمع و جورتر و بسیار قدرتمندتر است
  • هر دو گوشی از حسگر اثرانگشت بهره می برند

همان طور که مشاهده کردید، هر دو گوشی ظاهرا دو دنیای متفاوت را هدف قرار داده اند. اگرچه هر دوی آن ها به عنوان میان رده به فروش می رسند اما گلکسی A52 بیشتر برای آن دسته از کاربرانی مناسب است که به تماشای محتوای تصویری و انجام بازی ها علاقه مند هستند. از طرفی آیفون SE با این هدف فراوری شده که کاربران بتوانند با یک دست به راحتی با محصولی کار نمایند که از لحاظ قدرت سخت افزاری حتی می تواند پرچم دارهای اندرویدی را هم پشت سر بگذارد. اما بسیار کوچک است و طراحی قدیمی و نه چندان کاربردی دارد.

پردازنده A13 به کار رفته در آیفون شاید توان بالایی داشته باشد اما این طور نباید انتظار داشت که با این گوشی بتوانید کارهایی را انجام دهید که نمی توان با پرچم دارهای اندرویدی انجام داد. اتفاقا کاملا برعکس است. فضای بسیار کوچک و شلوغ و البته استفاده از باتری کوچک باعث شده گوشی به هیچ عنوان نتواند از پتانسیلی که پردازنده قدرتمندش در اختیار آن قرار داده استفاده کند.

گلکسی A52 شاید شما را مجبور کند با تنظیمات گرافیکی پایین، بازی دلخواه خود را انجام دهید، اما طول عمر باتری آن بسیار بالاتر است و مجبور نخواهید بود چند بار در طول روز آن را به خاطر استفاده سنگین شارژ کنید. بنابراین به نظر می رسد در مجموع حتی آیفون SE هم نتواند رقیب خوبی برای گلکسی A52 باشد. هرچند برای آن دسته از کاربرانی که از اکوسیستم اپل استفاده می نمایند و به محصولات این شرکت علاقه مند هستند، منطقا آیفون انتخاب بهتری است.

می پردازیم به مقایسه جزئی گلکسی A52 و آیفون SE 2020 تا ببینیم آیا در عمل هم نماینده سامسونگ می تواند آیفون کوچک را پشت سر بگذارد یا برعکس این ماجرا اتفاق خواهد افتاد.

مقایسه گلکسی A52 با آیفون SE 2020

طراحی و نمایشگر

اگر اندازه نمایشگر برایتان در خرید یک گوشی در اولویت واقع شده است، بدون اینکه مطلب را ادامه دهید، گلکسی A52 را به عنوان محصولی که باید، خریداری کنید. چرا که در این بخش آیفون SE تقریبا حرف خاصی برای گفتن ندارد. نمایشگر نماینده سامسونگ 6.5 اینچی بوده و پنل AMOLED دارد. از رفرش ریت 90 هرتزی هم در آن پشتیبانی می گردد. حتی اگر مدل 5G این گوشی را خریداری کنید در کنار مزیت های بیشتر، نمایشگر 120 هرتزی را هم خواهید داشت.

در طرف مقابل اما آیفون SE 2020 از پنل LCD بهره می برد که معمولا LCDهایی که اپل در گوشی هایش استفاده می نموده کیفیت خوبی داشتند که SE هم از این قاعد مستثنی نیست. اما این نمایشگر تنها 4.7 اینچ دارد و برای آن دسته از کاربرانی که به تماشای فیلم و انجام بازی علاقه دارند، اصلا توصیه نمی گردد. اما اگر جز آن دسته ای هستید که معتقد هستند گوشی باید از 5 اینچ کوچکتر باشد، بنابراین آیفون SE را به عنوان خرید اول و آخر خود در نظر بگیرید چون گوشی جدیدی با این اندازه فراوری نشده.

گفتنی است بهره مندی از نمایشگر OLED تمام مزیت های این پنل را هم با خود به همراه دارد که از جمله مهم ترین آن می توان به مصرف انرژی کمتر، نمایشگر همواره روشن و مواردی از این دست اشاره نمود که در گلکسی A52 و نه آیفون SE 2020 شاهد آن ها هستیم.

در بخش طراحی اما اوضاع کمی فرق می نماید. آیفون SE 2020 اصلا طراحی مدرنی ندارد و دور تا دور نمایشگر آن را حواشی بسیار زیادی فرا گرفته. به گونه ای که احساس می کنید آیفون 8 سال 2017 را در دست گرفته اید تا یک گوشی از سال 2020. اما با این حال یک حس کلاسیک و نوستالژی وجود دارد که در کنار استفاده از آلومینیوم و شیشه در ساخت بدنه، باعث شده آیفون SE یکی از باکیفیت ترین میان رده های بازار باشد.

گلکسی A52 اما کاملا پلاستیکی است. البته سامسونگ آن را به گونه ای طراحی نموده که کاربر با در دست داشتن گوشی گمان می نماید از جنس فلز ساخته شده که این طور نیست اما حس بسیار عالی در دست دارد. هرچند باز هم می توان به خوبی بین آن و یک پرچم دار با بدنه ای باکیفیت تر تفاوت را متوجه شد. سامسونگ در این گوشی از حسگر اثرانگشت زیر نمایشگر استفاده نموده که به دلیل استفاده از پنل LCD، تعبیه آن در آیفون غیرممکن بود. در نتیجه هیچ هدررفتی در پنل جلویی گلکسی A52 مشاهده نمی گردد و کاربر فقط صفحه را مشاهده می نماید که با حواشی بسیار کمتری احاطه شده است.

روی پنل پشتی هم آیفون تنها یک دوربین دارد و یک فلش و لوگوی اپل که در مرکز پنل واقع شده است. گلکسی A52 هم الهام گرفته از طراحی پرچم داران سری S21، در یک ماژول نسبتا عظیم، میزبان 4 دوربین است که یک فلش هم آن ها را همراهی می نماید. نام سامسونگ هم در پایین ترین بخش این پنل نوشته شده. جز این موارد، هر دو گوشی طراحی کاملا ساده و زیبایی دارند. اما اینکه کدام یک زیبا تر است موضوعی است که کاربران باید در رابطه با آن تصمیم بگیرند.

دوربین

چه در رده پرچم دار و چه در بخش میان رده، اپل خیلی هوادار بازی با اعداد نیست و معمولا از این حیث گوشی هایی که در اختیار دارد به گونه ای هستند که با کمترین اعداد، بهترین عملکرد را از خود به نمایش می گذارند. اما می دانیم فاصله دوربین اصلی آیفون SE که 12 مگاپیکسلی است با دوربین گلکسی A52 آن قدری زیاد نیست که بخواهیم بگوییم برنده بی چون و چرای این بخش نماینده کوچک اپل است. به همین خاطر دوربین های بیشتری که میان رده کره ای ها در اختیار دارد باعث می گردد در مجموع، این رقابت به سود آن به سرانجام برسد.

با این حال این چیزی بود که روی کاغذ به نظر می رسد. باید دید آیا در عمل واقعا نبود دوربین های بیشتر باعث کاسته شدن از جذابیت قابلیت های آیفون در بخش عکاسی و فیلم برداری می گردد یا اینکه این گوشی ثابت می نماید برای درخشش احتیاجی به در اختیار داشتن چند دوربین نیست.

دوربین اصلی گلکسی A52 سنسوری به عظیمی 64 مگاپیکسل دارد که در رده گوشی های میان رده، بسیار عالی است. به خصوص اینکه اکنون پشتیبانی از لرزشگیر اپتیکال هم به آن اضافه شده که در میان رده های دیگر به ندرت دیده می گردد یا اصلا دیده نمی گردد. وجود لرزشگیر اپتیکال باعث می گردد عملکرد گوشی در ضبط ویدیو بسیار بهبود پیدا کند و در نور شب هم که گوشی برای ثبت تصاویری باکیفیت احتیاج به ثبات دارد، تصاویر خوبی ثبت کند.

در کنار این دوربین شاهد حضور سنسوری 12 مگاپیکسلی هستیم که به صورت فوق عریض عکاسی می نماید. این دوربین ها اگرچه در تعداد کمی از گوشی ها به خوبی دوربین اصلی عکاسی می نمایند اما به صورت کلی به خاطر نوع کاربردی که دارند، در مواقع زیادی برای عکاسی به آن ها احتیاج پیدا خواهید کرد. برای ثبت تصویری افقی یا تصویری هنری و زیبا، وجود دوربین فوق عریض اهمیت بالایی دارد که خوشبختانه گلکسی A52 از آن بهره مند است.

دو سنسور دیگر گلکسی A52 که بعید به نظر می رسد از شنیدش هیجان زده شوید، دوربین های 5 مگاپیکسلی ماکرو و سنجش عمق هستند که اولی برای ثبت تصاویر از فواصل بسیار نزدیک و دومی هم برای ثبت تصاویر پرتره به کار می فرایند. که سنسور سنجش عمق عکاسی نمی نماید و در این زمینه به یاری دوربین اصلی می آید. کیفیت دوربین ماکرو هم خوب است و در واقع آنچه که کاربر احتیاج دارد رفع می گردد. دوربین سلفی این گوشی هم 32 مگاپیکسلی است که عملکرد خوبی هم دارد.

می رسیم به نماینده کوچک دنیای اپل یعنی آیفون SE 2020 تا ببینیم این محصول چه حرفی برای گفتن دارد. آنالیز این گوشی در بخش دوربین خیلی ساده است. چرا که یک دوربین 12 مگاپیکسلی اصلی و یک دوربین سلفی 7 مگاپیکسلی در اختیار دارد. شاید از لحاظ تعداد ناامید شوید اما عملکرد این دوربین ها، به خصوص دوربین اصلی فوق العاده پایدار و چیزی فراتر از حد انتظار است. این موضوع را در نظر بگیرید که یک محصول 4.7 اینچی کوچکی درون جیب شماست که هنگام عکاسی و فیلم برداری می تواند بهترین عملکرد را در محدوده قیمتی دلخواه در اختیارتان قرار دهد. هیجان انگیز تر اینکه این دوربین از لرزشگیر اپتیکال هم بهره می برد اما متأسفانه خبری از حالت شب در آن نیست.

می پردازیم به نمونه تصاویر ثبت شده توسط گلکسی A52 و آیفون SE 2020 تا ببینیم آیا در عمل هم نتایج روی کاغذ ثبت می گردد یا خیر.

دوربین اصلی

به طور کلی، تصاویری که گلکسی A52 ثبت نموده رنگ های جذاب تر و همچنین کنتراست بیشتری دارند که این موضوع غالبا به سلیقه کاربر بستگی دارد که بخواهد گوشی چگونه رنگ ها را برایش به نمایش در بیاورد. آیفون SE 2020 بیشتر به این تمایل دارد که یک سایه زرد رنگ روی تصاویر بیندازد. در نتیجه اگر به نمونه های ثبت شده توسط این گوشی دقت کنید، می بینید که کمی گرم هستند. در غیر این صورت با یک نگاه ساده می توانید متوجه شوید آنچه که آیفون ثبت نموده از لحاظ رنگ بندی به حقیقت نزدیک تر است.

حالت شب

هر دو گوشی در زمینه گستره دینامیکی و به کارگیری الگوریتم HDR عملکرد خوبی دارند اما طبق معمول و مطابق انتظار این نماینده سامسونگ هست که اگر بخواد تفاوتی باشد، آن را در بعضی صحنه ها به سود خود تمام می نماید. مثلا به آسمان پشت نیمکت یا حالت گل های تزئینی نگاه کنید، تا به خوبی متوجه این موضوع شوید که گلکسی A52 در هر دو بخش، بهتر از رقیب ظاهر شد. اما در عکاسی در نور شب، صرف نظر از اینکه حالت شب فعال باشد یا غیرفعال (در هر صورت آیفون SE از آن بی بهره است)، نماینده سامسونگ توانست آیفون را با اختلاف پشت سر بگذارد.

عظیم نمایی

در بخش عظیم نمایی اما آیفون که اصلا دوربینی جز دوربین اصلی ندارد و در گلکسی A52 هم سنسور تله فوتو دیده نمی گردد. بنابراین هر دو گوشی باید به قدرت دوربین اصلی خود در این بخش متکی باشند که به صورت دیجیتال روی سوژه ها زوم کند. در گلکسی A52 این میزان به 10 برابر می رسد و متأسفانه در آیفون SE اصلا شمارشی برای میزان زوم معین نشده و فقط یک منوی اسلایدی شکل وجود دارد که کاربر باید آن را کم یا زیاد کند. اما با تطبیق میزان زوم آن با گلکسی A52، به نظر می رسد باید 6 برابر باشد.

این طور که به نظر می رسد، در زوم 6 برابری آیفون توانست تصویر باکیفیت تر و پرجزئیات تری را به نسبت گلکسی A52 ثبت کند. اما به صورت کلی، بدیهی است هیچ یک از آن ها نمی توانند آن طور که باید احتیاج شما را برآورده نمایند و اگر یکی از دیگری بهتر هم باشد، به این معنا نیست که می تواند کاربر را بسیار راضی نگه دارد. این موضوع را می توانید در تصاویر بالا به خوبی مشاهده کنید.

گلکسی A52 همان طور که مشاهده کردید از قابلیت های خوبی نظیر حالت شب، Single Take (ضبط چندین تصویر و ویدیو با یک بار فشردن کلید شاتر در حالت های مختلف)، امکان عکاسی ماکرو و پرتره بهره می برد که در آیفون SE شاهد آن ها نیستیم. البته آیفون هم از حالت پرتره بهره می برد اما زمانی فعال می گردد که چهره انسان را تشخیص دهد. یعنی اگر از بخواهید از حیوانی عکس پرتره تهیه کنید، آیفون از انجام آن ناتوان است.

شما عزیزان می توانید نمونه تصاویر ثبت شده توسط دوربین فوق عریض و ماکروی گلکسی A52 را به همراه نمونه های ثبت شده در حالت پرتره در زیر مشاهده کنید.

همان طور که می بینید، گلکسی A52 مانند بسیاری از گوشی های میان رده دیگر در بخش دوربین تنوع زیادی دارد اما آیفون SE 2020 تنها یک کاربرد دارد و آن را هم انصافا با کیفیت بسیار خوبی انجام می دهد.

در عکاسی سلفی اما باز هم روی کاغذ رجحان از آن نماینده سامسونگ است. دوربین تعبیه شده در حفره کوچک روی نمایشگر این گوشی سنسوری به عظیمی 32 مگاپیکسل دارد و عملکرد آن در تمامی شرایط نوری خوب است. اما این دوربین اندکی رنگ پوست را غیرواقعی به نمایش در می آورد و گاهی اوقات کاملا پوست سوژه رنگ پریده می گردد. عملکرد این دوربین در حالت پرتره هم شگفت زده تان نمی نماید.

در نمایش طبیعی رنگ پوست و پرتره، آیفون SE برنده این بخش می گردد اما در نمایش جزئیات نماینده سامسونگ پیشی می گیرد. مهم تر اینکه زمانی که بخواهید در نور شب به عکاسی بپردازید، گلکسی A52 حالت شب را در اختیارتان قرار می دهد که عملکرد خوبی هم دارد و اینجا جایی است که آیفون SE 2020 تسلیم می گردد. شما عزیزان می توانید نمونه های ثبت شده را در زیر مشاهده کنید.

فیلم برداری

در بخش فیلم برداری هم هر دو گوشی به لطف لرزشگیر اپتیکالی که دارند عملکرد بسیار خوبی از خود به نمایش می گذارند. البته لرزشگیر آیفون اندکی بهتر است اما در نمایش رنگ ها، جزئیات، گستره دینامیکی و نکات این چنینی عملکرد آن ها تا حد زیادی برابر است. شما عزیزان می توانید نمونه ضبط شده توسط دو گوشی را در زیر مشاهده کنید. (ابتدا گلکسی A52 و سپس آیفون SE 2020).

عملکرد نرم افزاری و سخت افزاری

گلکسی A52 در مدل 4G خود از پردازنده اسنپدراگون 720G بهره می برد. این پردازنده در دسته میان رده ها قرار می گیرد و از لحاظ قدرت پردازشی و گرافیکی به شکل نامحسوسی از اسنپدراگون 730 بهتر است. بنابراین نباید انتظار داشته باشید بهترین عملکرد را داشته باشد اما به لطف بهره مندی از هشت هسته با فرکانس 2.2 گیگاهرتز (فرکانس هسته های عظیم)، می تواند به راحتی از پس کارهای روزمره برآید. مدل 5G هم از پردازنده قدرتمندتر اسنپدراگون 750G بهره می برد که آن هم یک میان رده به حساب می آید.

بدون شک و بدون هیچ بحثی می دانیم آیفون SE 2020 در این بخش نه با فاصله اندک بلکه با اختلاف بسیار زیادی گلکسی A52 را پشت سر می گذارد. تراشه قدرتمند A13 که قلب تپنده سری آیفون 11 را تشکیل می دهد با 6 هسته با فرکانس 2.65 گیگاهرتز (فرکانس هسته عظیم)، از پس قدرتمندترین پردازش ها و بازی های سیستم عامل iOS بر می آید. البته باید به این نکته هم اشاره کنیم که این قدرت زیاد، یک باتری پرظرفیت را هم می طلبد که در این بخش آیفون SE ناامید نماینده ظاهر می گردد. بنابراین شاید بتوانید برای ساعاتی محدود از قدرت آن لذت ببرید اما این تجربه لذت بخش اصلا تداوم ندارد.

به صورت خلاصه بخواهیم بگوییم، آیفون SE 2020 در تمام فعالیت های پردازشی و گرافیکی اعم از عملکرد در بازی ها، ویرایش ویدیو، انجام کارهای روزمره و… فاصله زیادی با گلکسی A52 دارد. البته گلکسی A52 هم عملکرد خوبی دارد اما وقتی فعالیت ها سنگین تر می شوند، آن جاست که ضعف سخت افزاری خود را نشان می دهد.

گلکسی A52 در مدل پایه خود به 128 گیگابایت حافظه داخلی مجهز شده که پشتیبانی از کارت حافظه جانبی هم باعث شده کاربر هیچ نگرانی از بابت اتمام حافظه نداشته باشد. از طرفی آیفون SE 2020 در مدل پایه خود که حدود 400 دلار هم قیمت دارد، به 64 گیگابایت حافظه داخلی مجهز شده و از کارت حافظه جانبی هم پشتیبانی نمی نماید. کاربر برای خرید مدل 128 گیگابایتی این محصول هم باید حدودا 50 دلار بیشتر بپردازد. شما عزیزان می توانید عملکرد سخت افزاری دو گوشی را در بنچمارک های مختلف در زیر مشاهده کنید.

در بخش حافظه رم، گلکسی A52 در ضعیف ترین مدل خود به 4 گیگابایت مجهز شده که این روزها برای یک گوشی اندرویدی کم اما رضایت بخش به حساب می آید و می تواند هنوز هم از پس کارهای سبکی که به آن محول می گردد برآید. آیفون SE 2020 اما 3 گیگابایت حافظه رم در تمامی مدل های خود دارد که خوب به لطف رفتار متفاوت سیستم عامل iOS، عملکرد بسیار عالی دارد. البته گلکسی A52 در قدرتمندترین مدل خود 8 گیگابایت رم دارد اما این موضوع در ضعیف تر بودن آن به نسبت آیفون هیچ تغییری پدید نمی آورد.

در بخش نرم افزار هم شاهد حضور اندروید 11 به عنوان سیستم عامل پیش فرض گلکسی A52 هستیم که احتمالا به مدت 3 سال به سیستم عامل جدید پشتیبانی می گردد و این یعنی با اندروید 14 به کار خود سرانجام خواهد داد. به مدت 4 سال هم انتظار می رود برای این گوشی آپدیت امنیتی ارسال گردد.

آیفون اما کار خود را با iOS 13 شروع کرد و احتمالا تا 5 سال دیگر هم آپدیت می گردد چون اپل در این زمینه سابقه بسیار خوبی دارد. با این حال هر دو سیستم عامل کیفیت و قابلیت های خاص خود را دارند اما غالبا این طور است که اندروید دست کاربر را برای انجام کارهای مختلف بیشتر باز می گذارد. با این حال بستگی به کاربر دارد که چه خواسته ای از گوشی خود دارد و اینکه با چه اکوسیستمی بیشتر سر و کار دارد.

طول عمر باتری

از لحاظ ظرفیت و مدت زمان نگه داری شارژ و حتی زمان شارژ شدن، آیفون SE 2020 با فاصله زیادی پشت سر گلکسی A52 قرار می گیرد. این گوشی به یک باتری 1821 میلی آمپر ساعتی مجهز شده که اصلا میزان ایده آلی در سال 2021 محسوب نمی گردد و کاربر باید دائما شارژر یا پاوربانک به همراه داشته باشد. در طرف مقابل گلکسی اما به یک منبع تغذیه 4500 میلی آمپر ساعتی مجهز شده که به لطف یک سری بهینه سازی نرم افزاری می تواند گوشی را به راحتی تا یک روز استفاده برای کاربر آماده نگه دارد.

شما عزیزان می توانید در تست های زیر، عملکرد این دو گوشی را در بخش هایی نظیر وب گردی، انجام بازی، مشاهده ویدیو و مدت زمان لازم برای شارژ شدن از 0 تا 100 مشاهده کنید.

گفتنی است گلکسی A52 در یک مدل 5G هم در دسترس واقع شده است منتها آیفون SE 2020 در تمامی مدل ها به خاطر بهره مندی از تراشه A13، تنها از اینترنت 4G/LTE پشتیبانی می نماید.

نتیجه

گلکسی A52 همان طور که در آنالیز های گذشته هم مشاهده کردیم، نشان داده در مجموع یکی از بهترین گوشی های میان رده در محدوده قیمتی خود است. البته که گوشی های دیگری هم از شرکت های دیگر وجود دارند که با وجود قیمت پایین تر، عملکرد بسیار خوبی هم دارند منتها اگر به گوشی های شرکت کره ای علاقه دارید، باید بدانید گلکسی A52 یک کوشش خوب از سوی سامسونگ بوده که ارزش خرید بالایی دارد.

آیفون SE هم نشان داده می توان ابعاد کوچکی داشت اما از لحاظ توانایی پردازشی، عملکرد بی نظیری را حتی با مبلغی کمتر از 500 دلار ارائه داد. با این حال آنالیز ها در ادامه نشان داد ملاک انتخاب شاید همواره قدرت پردازشی و گرافیکی نباشد و احتیاجهای دیگری هم وجود دارند که کاربر باید با یک محصول خوب به تمام آن ها رسیدگی کند.

نظر شما در این رابطه چیست؟ آیا گلکسی A52 را به آیفون SE 2020 ترجیح می دهید؟

منبع: PhoneArena

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 28 اردیبهشت 1400 بروزرسانی: 28 اردیبهشت 1400 گردآورنده: babalaser.ir شناسه مطلب: 1435

به "مقایسه گلکسی A52 با آیفون SE 2020؛ جذابیت گوشی فقط به پردازنده نیست!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مقایسه گلکسی A52 با آیفون SE 2020؛ جذابیت گوشی فقط به پردازنده نیست!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید