غذاهای خوشمزه که فقط در خیابان های توکیو می بینید، عکس
به گزارش مجله بابلسر، فرهنگ غذا و علم آشپزی ژاپنی ها به اندازه سایر زمینه هایشان پیشرفته و پر از جزئیات وسواس گونه است. در گذشته به معرفی برترین رستوران ها و غذاهای معروف ژاپنی پرداخته ایم که می توانید به مقاله های اختصاصی شان سر بزنید. این بار غذاهای خیابانی توکیو را معرفی می کنیم تا بتوانید تجربه سفر خود به این شهر را هر چه بیشتر لذت بخش کنید. غذاهای خوشمزه که فقط در خیابان های توکیو می بینید
1. ایکایاکی
ایکایاکی (Ikayaki) یا همان ماهی مرکب گریل شده یکی از مهم ترین غذاهای خیابانی توکیو به شمار می رود. معمولاً این ماهی ها با سویا سس شیرین و مواد دیگر مزه دار شده و به صورت کامل به سیخ زده و کباب می شوند. این خوراکی لذیذ را می توانید در نمایشگاه ها و فستیوال های محلی هم به وفور ببینید. البته پیدا کردن آن در هر زمانی از سال در جاهایی مثل بازار ماهی معروف شهر کار سختی نیست.
2. تایاکی
تایاکی (Taiyaki) در تمام طول سال اسنکی محبوب بوده و می توانید آن را در دکه های سرتاسر شهر پیدا کنید. این خوراکی ها کیک های ماهی شکلی هستند که در گذشته از خمیر لوبیا قرمز یا آنکو (Anko) پر می شدند؛ اما امروزه هر چیزی از پنیر گرفته تا مواد شیرین مختلف را در آن به کار می گیرند. می توانید برای امتحان کردن بهترین تایاکی ها به برند کوریکوان (Kurikoan) اطمینان کنید.
3. دانگو
دانگو (Dango) کوفته ای ساخته شده از آرد برنج است که به موچی (Mochi) شباهت زیادی دارد. این غذا بسیار رایج بوده و می توانید آن را از فروشگاه های خواربارفروشی هم تهیه کنید، اما برای امتحان کردن نمونه های خانگی آن که به ویژه در فستیوال ها بسیار محبوب هستند، می توانید به دکه های خیابانی هم رجوع کنید. دانگوی ویژه هانامی، در فستیوال شکوفه گیلاسِ رودخانه مِگورو (Meguro) یا دانگو های ذغالی کوهستانِ تاکائو (Takao) بسیار لذیذ هستند.
4. تاکویاکی
تاکویاکی (Takoyaki) کیکی گرد است که به طور خاصی طبخ می گردد. این خوراکی پر از گوشت اختاپوس بوده و به کوفته اختاپوس هم شناخته می گردد. تاکویاکی را همواره می توانید در فستیوال ها و حتی مغازه های خواربارفروشی پیدا کنید. البته جدای از آن ها می توانید این غذا را از دکه هایی که غذای خیابانی می فروشند هم تهیه کنید. دستور پخت معروف تاکویاکی فروشی های جینداکو (Gindako) را هم نباید از دست داد.
5. کرپ
کرپ های خوش عطر و رنگارنگ، تبدیل به نمادی از منطقه هاراجوکو (Harajuku) شده اند. بد نیست در خیابان تاکِشیتا (Takeshita) گشت و گذار کنید و در صف های طولانی خرید کرپ منتظر بمانید. در ژاپن و بسیاری از کشورها این صف های طولانی خبر از خوب بودن کیفیت چیزی که فروخته می گردد می دهند.
6. اوکونومیاکی
اوکونومیاکی (Okonomiyaki) پنکیکی لذیذ است که با دو لایه خمیر پر شده با گوشت و سبزیجات (اغلب کلم) درست می گردد. روی این خوراکی لذیذ را با سس و مایونز تزئین می نمایند. اوکونومیاکی ها به سادگی آماده شده و هر منطقه شیوه خود را برای تهیه آن دارد. برای امتحان کردن اوکونومیاکی های خیابانی می توانید به فستیوال های محلی و رستوران های مخصوص آن بروید که در تمام سال آن را به مشتریان ارائه می نمایند.
7. کاسوترا
کاسوتِرا (Kasutera) کیک اسفنجی ساده و سبکی است که در دکه هایی که آن را به عنوان غذای خیابانی می فروشند به اندازه کوچک و زیبا درست می شوند. دستور تهیه کاسوتراها در قرن شانزدهم توسط پرتغالی ها به ژاپن آورده شد و همین که این همه قرن در غذاهای ژاپن باقی مانده، خبر از عطر و طعم لذیذش می دهد. می توانید آن ها را در فستیوال های محلی یا نمایشگاه های غذایی معمول پیدا کنید.
8. یاکیتوری
یاکیتوری (Yakitori) از کباب دل و جگر تا چیزهای گوناگون تشکیل شده و یاری می نماید هیچ قسمتی از حیوان تلف نگردد. کباب های یاکیتوری بخشی از منوهای ایزاکایا (Izakaya) بوده اما در فستیوال های عمومی هم به عنوان غذای خیابانی دیده می گردد. می توانید یاکیتوری-بارهای کوچک زیادی را در سطح شهر پیدا کنید.
9. کاکیگوری
کاکیگوری (Kakigori) یک غذای خیابانی تابستانی است. این خوراکی لذیذ از یخ شکل داده شده ای که با شربت های میوه ای تهیه می گردد. در نمونه های مدرن تر آن از روکش کارامل و شکلات هم استفاده می نمایند. کاکیگوری در فستیوال های تابستانی و نمایش های آتش بازی حضور پر رنگی دارد.
منبع: گردشبان