نرخ گوشت قرمز در بازار اصفهان همچنان در حال سقوط

به گزارش مجله بابلسر، نائب رئیس اتحادیه گوشت قرمز استان اصفهان گفت: به دلیل فراوانی دام مسئله ای در تأمین گوشت قرمز نداریم و شاهد کاهش 25 درصدی نرخ گوشت قرمز در بازار اصفهان هستیم.

نرخ گوشت قرمز در بازار اصفهان همچنان در حال سقوط

به گزارش مجله بابلسر به نقل از مجله بابلسر، اصغر پور باطنی نائب رئیس اتحادیه گوشت قرمز استان اصفهان گفت:با توجه به فراوانی دام و جلوگیری از صادرات گوشت دام شاهد کاهش 25 درصدی نرخ گوشت قرمز در بازار اصفهان هستیم. پیش بینی می شود نرخ گوشت قرمز در بازار استان اصفهان به صورت ماهانه کاهش داشته باشد.

او اضافه نمود:.در حال حاضر اصلی ترین مشکل بازار گوشت قرمز استان اصفهان کاهش شدید قدرت خرید مردم است که این موضوع نیز یکی از دلایل کاهش نرخ گوشت قرمز بازار استان اصفهان به شمار می رود.

نائب رئیس اتحادیه گوشت قرمز استان اصفهان تاکید کرد:خوشبختانه به دلیل فراوانی دام مسئله ای در تأمین گوشت قرمز موردنیاز بازار اصفهان وجود ندارد. خوشبختانه سطح کیفیت گوشت قرمز استان اصفهان در بازار در مقایسه با سال گذشته 20 درصد مطلوب تر است.

پور باطنی ادامه داد:در تلاشیم تا با افزایش سطح کیفیت گوشت قرمز استان اصفهان نرخ گوشت قرمز را در مناطق مختلف استان اصفهان به صورت یکسان فروخته شود.

او گفت: در حال حاضر نرخ هر کیلو گوشت گوساله درجه یک بین 70 تا80 هزار تومان، گوشت گوسفندی درجه دو بین 70 تا95 هزار تومان و گوشت های درجه سه که شامل میش، بز و قوچ می شوند بین 75 تا93 هزار تومان در بازار اصفهان فروخته خواهد شد.

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 18 بهمن 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: babalaser.ir شناسه مطلب: 255

به "نرخ گوشت قرمز در بازار اصفهان همچنان در حال سقوط" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نرخ گوشت قرمز در بازار اصفهان همچنان در حال سقوط"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید