تسهیلات وام ودیعه مسکن به چه کسانی تعلق می گیرد؟

به گزارش مجله بابلسر، وزارت راه و شهرسازی شرایط استفاده از تسهیلات یاری ودیعه مسکن در تهران و کلان شهر ها را اعلام نمود.

تسهیلات وام ودیعه مسکن به چه کسانی تعلق می گیرد؟

جهت دریافت خدمات اجرای روف گاردن با گروه ساختمانی آبان در ارتباط باشید. روف گاردن و بام سبز با بهترین قیمت و بهترین کیفیت را از ما بخواهید.

به گزارش خبرنگاران، با جهش قیمت ها و التهابات بازار مسکن و افزایش صعودی رهن و اجاره مسکن، فشار مضاعفی روی دوش مستأجران و اقشار کم درآمد جامعه گذاشته است. با شیوع کرونا نیز این فشار دوچندان شده و مستأجران و قشر کم درآمد جامعه را به نوعی درگیر خودکرده است.

در شرایط کنونی دولت تصمیم گرفته تا برای حمایت از مستأجر ین تمهیداتی در نظر گیرد. دراین بین طرح یاری ودیعه به مستأجران کم بضاعت مطرح شد. طبق این طرح وزارت راه و شهرسازی موظف شد بسته ای را در جهت یاری به ودیعه اجاره مسکن ارائه دهد. طبق این مصوبه پرداخت ها برای شهر های مختلف متفاوت، و طبق اولویت بندی اقشار مختلف جامعه انجام خواهد شد.

سقف تسهیلات یاری ودیعه مسکن

بر اساس مصوبه ای که در ستاد ملی مقابله با کرونا، برای کنترل بازار اجاره مسکن در کشور تصویب شد، سقف تسهیلات برای مناطق مختلف شهری معین و دستورالعمل اجرایی آن به بانک ها ابلاغ شد. طبق این مصوبه برای کلان شهر تهران مبلغ 500 میلیون ریال و برای سایر کلان شهر ها 300 میلیون ریال (شهر های بالای یک میلیون نفر ازجمله شیراز، مشهد، اصفهان، تبریز، قم، اهواز و ...) و نیز برای سایر شهر ها 150 میلیون ریال در نظر گرفته شده است.

بازپرداخت و نرخ سود تسهیلات یاری ودیعه مسکن

تسهیلات بانکی مربوط به یاری هزینه ودیعه مستأجر ین از محل منابع تخصیصی به واحد های آسیب دیده از کرونا بوده که با نرخ 13 درصد و با سررسید یک ساله به مشمولان واجد شرایط اعطاء می گردد. ناگفته نماند که حدود 20 میلیارد تومان برای این طرح در نظر گرفته شده است که طبق اولویت بندی ها پرداخت می گردد.

طبق این مصوبه تنها، سود تسهیلات از سوی مستاجرین پرداخت می گردد و اصل تسهیلات بعد از اتمام قرارداد به بانک برگشت داده خواهد شد. نرخ رقم اقساط این وام نیز برای کلان شهر تهران 540 هزار تومان (وام 50 میلیونی)، برای شهر های بالای یک میلیون جمعیت، 325 هزار تومان (وام 30 میلیونی) و 160 هزارتومان (وام 15 میلیونی) برای سایر شهر ها خواهد بود.

مشمولان دریافت تسهیلات ودیعه مسکن

طبق اولویت بندی این مصوبه کارگران و حقوق بگیران ثابت، (که شامل خانواده های 5 نفره و خانه اولی ها)، مشمولین تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی، زنان سرپرست خانوار، بازنشستگان و حقوق بگیران مشمول دریافت این وام می شوند.

شرایط متقاضیان دریافت تسهیلات

طبق ماده 1 آیین نامه اجرایی قانون ساماندهی متقاضیان دریافت این تسهیلات باید شرایط زیر را دارا باشند: داشتن فرم (ج) سبز، نداشتن مالکیت از سال 1384 به بعد، متأهل یا سرپرست خانوار بودن، داشتن سابقه 5 سال سکونت در شهر موردتقاضا، داشتن اجاره نامه رسمی و ثبت شده در سامانه املاک و مستغلات دارای کد رهگیری. عدم دریافت تسهیلات مسکن از سال 89 به بعد. وام به واحد هایی اعطا خواهد شد که در تهران در متراژ 75 متر و کمتر و در شهرستان ها زیر 100 متر است.

نحوه ثبت نام طرح یاری ودیعه مسکن

متقاضیان دریافت تسهیلات می توانند به وسیله ارسال پیامک به سر شماره 300073640 ثبت نام اولیه خود را انجام دهند. سپس در زمان اعلام شده در سامانه وزارت راه و شهرسازی به نشانی www.tem.mrud.ir مراجعه نمایند.

زمان ثبت نام وام ودیعه مسکن

طبق اعلام وزارت راه و شهرسازی و جهت رعایت اصول بهداشتی و جلوگیری از شیوع ویروس کرونا، متقاضیان می توانند ظرف مدت یک هفته از تاریخ اعلام شده (روز شنبه 4 مرداد) با ارسال کد ملی سرپرست خانوار به سامانه پیامکی 300073640 ثبت نام اولیه خود را انجام دهند.

قابل توجه متقاضیان این طرح که مهلت ثبت نام در (روز پنج شنبه 9 مرداد) ساعت 24 به اتمام خواهد رسید؛ و نکته آخر اینکه شماره تلفنی که به وسیله آن پیامک ارسال می گردد باید به نام فرد متقاضی باشد؛ و زمان تکمیل و پرداخت تسهیلات به وسیله سامانه وزارت راه و شهرسازی اعلام خواهد شد.

بعد از ثبت نام اولیه و ارسال کد ملی سرپرست خانوار، سامانه اطلاعات یارانه بگیران و بانک اطلاعات رفاهی ایرانیان منبع انتخاب افراد واجد شرایط خواهد بود. قابل توجه شما عزیزان که به محض انتشار جزئیات و شرایط وام یاری ودیعه مسکن از همین طریق اطلاع رسانی خواهد شد.

منبع: فرارو
انتشار: 10 مرداد 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: babalaser.ir شناسه مطلب: 676

به "تسهیلات وام ودیعه مسکن به چه کسانی تعلق می گیرد؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تسهیلات وام ودیعه مسکن به چه کسانی تعلق می گیرد؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید